«Шахтар» – «Динамо». Останні приготування

«Шахтар» – «Динамо». Останні приготування

Цей пункт є обов'язковим, згідно з регламентом проведення змагань Прем'єр-ліги.

Під час вчорашнього передматчевого тренування робочу нараду провели представники служб безпеки стадіону (на фото), на якому були обговорені питання розміщення вболівальників «Динамо». Нашу команду в Донецьку будуть підтримувати близько 1,5 тисяч прихильників біло-синіх кольорів: тисяча приїдуть поїздом, організованим офіційним Фан-клубом, ще 500 будуть добиратися самостійно.

Відзначимо, що Донецьк живе майбутнім боєм - динамівців і в аеропорту, і на стадіоні супроводжували журналісти та знімальні групи телеканалів, намагаючись отримати коментар напередодні поєдинку.

Сьогодні в планах у команди сніданок, легка розминка. Орієнтовно за дві години до стартового свистка делегація «Динамо» виїде на стадіон.

Час початку гри не змінився - стартовий свисток арбітра Анатолія Абдули прозвучить о 19:30 по Україні. Зрозуміло, на трибунах «Донбас Арени» очікується аншлаг. Футболісти «Шахтаря» зіграють у помаранчево-чорній формі, а воротар донецької команди одягне екіпіровку сірого кольору. «Динамо» вийде на поле у ​​біло-синьому комплекті, в той час як голкіпер буде в зеленому.

Побажаємо нашим удачі! Вперед «Динамо»!


www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер