»Шахтар» – «Динамо». Початок матчу о 19:00

»Шахтар» – «Динамо». Початок матчу о 19:00

Уже впродовж 14-ти років «Динамо» та «Шахтар» розігрують між собою золоті медалі національної першості. Відчутна перевага на боці нашої команди, яка виграла в цей період часу десять золотих комплектів медалей, у «Шахтаря» ж в активі лише чотири чемпіонства.

Але дана статистика не матиме жодного значення в матчі, який відбудеться на донецькому ультрасучасному стадіоні «Донбас Арена», – сьогоднішній поєдинок може підбити підсумки сезону 2009/2010. На кону не лише золоті нагороди, але й вихід до групового турніру Ліги чемпіонів. Поки що перевага на боці «Шахтаря», який у разі перемоги стане недосяжним для «Динамо» і достроково здобуде чемпіонство. Утім, іншої думки футболісти «Динамо»: підопічні Валерія Газзаєва напевно докладуть усіх сил, щоб виправити нинішню ситуація і наздогнати своїх опонентів у турнірній таблиці, тим самим збільшивши вірогідність проведення «Золотого матчу».

На жаль, не зможуть допомогти нашій команді в майбутньому матчі двоє ключових гравців. Мова про захисника Леандро Алмейду, вилученого в матчі попереднього туру проти «Закарпаття», а також Роман Єременка, який заробив дискваліфікацію на один матч у зв'язку з четвертою жовтою карткою в сезоні.

Майбутній поєдинок, природно, викликає інтерес не лише в Україні. Протистояння «Динамо» та «Шахтаря» побачать мешканці Росії («НТВ-плюс Наш футбол»), Казахстану («Sport KZ-1»), Польщі («Polsat Futbol») та Румунії («Boom Sport Two»). Також усі охочі зможуть подивитися матч на супутниковому каналі «Інтер+», який транслюється по всьому світу.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер