»Шахтар» – «Динамо»: арбітри із Італії

»Шахтар» – «Динамо»: арбітри із Італії

Стала відома бригада арбітрів, яка буде обслуговувати поєдинок 29-го туру Епіцентр-Чемпіонату України між донецьким «Шахтарем» і «Динамо».

У середу на поле стадіону «Донбас Арена» команди виведе арбітр з Італії Паоло Тальявенто. 37-річний Тальявенто мешкає в невеликому містечку Терні, на матчах серії «А» працює з 2003-го року. Отримавши статус ФІФА у 2007 році, з тих пір провів у кваліфікації Ліги чемпіонів та Лізі Європи (Кубку УЄФА) більше десяти матчів.

Матчі за участю «Динамо» Тальявенто обслуговувати не доводилося, а ось із «Шахтарем» італієць зустрічався двічі. У сезоні 2007/2008 сеньйор Паоло працював на матчі чемпіонату України між «Шахтарем» та дніпропетровським «Дніпром», зафіксувавши впевнену домашню перемогу «гірників» (4:1), а минулого сезону під наглядом Тальявенто команда Мирчи Луческу оформила вихід до 1/8 фіналу Кубка УЄФА, зігравши внічию на виїзді проти англійського «Тоттенхема» (1:1).

Асистентами арбітра будуть співвітчизники головного рефері – Ренато Фаверані та Андреа Стефані. Функції резервного арбітра також виконає представник Італії Емідіо Морганті.

Стежити за організацією проведення матчу та оцінювати роботу бригади арбітрів будуть делегат ФФУ Микола Желєзний (Суми) та інспектор ФФУ Валерій Лисенко з Одеси.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер