«Шахтар» – «Динамо»: інформація щодо продажу квитків до гостьового сектору

«Шахтар» – «Динамо»: інформація щодо продажу квитків до гостьового сектору

1 травня у Львові у 24 турі ЛПМ cуперником нашої команди буде донецький «Шахтар», який є приймаючою стороною цього поєдинку.

Наш клуб отримав 1406 квитків до гостьового сектору «Арени Львів» відповідно до квоти гостьової команди.

Кількість уболівальників «Динамо», які бажають підтримати улюблену команду, набагато перевищує кількість квитків до гостьового сектору. Тому було вирішено продавати квитки за попередніми заявками.

Заявки приймаються офіційним Фан-клубом ФК «Динамо» (Київ) на електронну адресу [email protected]. У заявці необхідно вказати ПІБ контактної особи, кількість квитків, а також контактний номер телефону.

Після ухвалення заявки, протягом доби на електронну адресу вболівальника у відповідь буде відправлено лист-підтвердження.

Важливо! На одне ім’я можна замовити не більше трьох квитків! 

Квитки можна буде забрати у приміщенні Фан-клубу за адресою: Київ, вул. Грушевського, 3. При собі обов’язково потрібно мати документ, що підтверджує особу.

Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутися до представників Фан-клубу, зателефонувавши за номером (044) 597-00-15. 

Нагадаємо, матч 24-го туру Ліги Парі-Матч «Шахтар» – «Динамо» відбудеться в неділю, 1 травня, на «Арена Львів». Початок о 19:30.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер