»Севастополь» – «Динамо»: а судді хто?

»Севастополь» – «Динамо»: а судді хто?

Стала відома бригада арбітрів, які будуть обслуговувати поєдинок 4-го туру Епіцентр-Чемпіонату України з футболу між «Севастополем» та «Динамо». Нагадаємо, матч відбудеться в Сімферополі, на РСК «Локомотив».

Суддя в полі – арбітр першої категорії Юрій Грисьо зі Львова. Займається суддівством з 1995-го року, а в 2000-му вийшов на професійний рівень, почавши обслуговувати поєдинки другої вітчизняної ліги. З 2008-го року залучається до обслуговування матчів Прем’єр-ліги.

У попередньому сезоні львів’янин працював на трьох матчах за участю «Динамо», і не завжди успіх був на боці нашої команди. У 2-му турі «Динамо» розгромило «Таврію» (6:0), у 25-му турі та ж доля спіткала й «Оболонь» (4:0), а ось у перенесеному матчі 13-го туру підопічні Валерія Газзаєва нічого не змогли вдіяти з ужгородським «Закарпаттям» (0:1).

Допомагати головному рефері на лініях будуть асистенти арбітра національної категорії – Микола Васюта (Рівне) та Віталій Дем’яненко, який представляє Мукачеве. Функції резервного будуть покладені на арбітра національної категорії Олега Зубарєва зі Слов’янська.

За організацією матчу та роботою бригади арбітрів будуть стежити делегат ФФУ Володимир Поліщук з Рівного та інспектор ФФУ Петро Кобичик (Чернівці).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер