»Севастополь» – «Динамо» – 1:2. Перемога з улюбленим рахунком

»Севастополь» – «Динамо» – 1:2. Перемога з улюбленим рахунком

Матч 1/8 фіналу Кубку України вийшов важким для футболістів «Динамо». Цьому посприяли, передусім, несприятливі погодні умови, що панували в Сімферополі, не дозволивши «біло-синім» продемонструвати результативну гру. «Севастополь» у першому таймі реалізував чи не єдиний свій момент у матчі, на що підопічні Олега Лужного (який залишився, до речі, в Києві через застуду), створивши безліч гольових моментів, відповіли двома м’ячами та вибороли підсумкову перемогу в поєдинку, яка дозволила вийти до чвертьфіналу національного Кубку.

У порівнянні з попередніми зустрічами, проти «Севастополя» у складі «Динамо» вийшли нові виконавці. У стартовому складі свої місця зайняли воротар Артем Кичак, півзахисники Факундо Бертольйо та Франк Теміле, нападник Андре. Динамівцям знадобився час, щоб зігратися в оновленому складі, налагодити взаємодію. У першому таймі у киян активно працювали фланги, на яких господарювали Зозуля та Теміле. Раз по раз вінгери проходили по «бровці», подаючи до штрафного майданчика. Господарі діяли на контратаках, постійно тримаючи в напрузі захист киян. В одній із них Нено обіграв опікуна і віддав класний пас на Плешакова, який відірвався від захисника. Севастополець опинившись віч-на-віч перед воротами не розгубився, пробивши під Кичаком, який вийшов на нього. Перша половина зустрічі йшла до завершення, коли динамівці отримали право на штрафний. До м’яча підійшов Андре, неквапом встановив його і як слід розбігшись підступно пробив у бік воріт. Благо, на шляху м’яч влучив у «стінку», а від неї в ногу Гололобова, змінивши напрям і влетівши до кута воріт Литовки. Господарі навіть не встигли розвести м’яча, як арбітр дав свисток па перерву.

У перерві Валерій Зуев, який виконував за відсутності Олега Лужного обов’язки головного тренера, вніс зміни до складу, випустивши замість Андре Ярмоленка. Андрій зайняв місце на лівому фланзі півзахисту, що став звичним для нього, а Зозуля висунувся на вістря нападу. Заміна позитивно вплинула на якість гри динамівців, в усякому разі, ініціатива в другому таймі була на боці гостей. Притиснувши господарів, динамівці методично шукали підступи до їхніх воріт. На 69-й хвилині Ярмоленко увірвався до штрафного майданчика, віддав пас на Зозулю, який перебуваючи в десяти метрах від воріт у боротьбі із захисником спромігся пробити точно в кут! За двадцять хвилин, що залишилися до фінального свистка, динамівці контролювали гру, жодного разу не поставивши під сумнів свою перевагу. У результаті третя поспіль перемога «Динамо» на виїзді, і знову з рахунком 2:1.

Перемігши «Севастополь», «Динамо» вийшло до чвертьфіналу Кубка України. У цьому раунді до Криму їхати нашій команді точно не доведеться. У жеребкуванні, яке відбудеться в четвер, 28-го жовтня, о 14:00, наступні команди дізнаються своїх суперників: «Динамо», «Шахтар», «Дніпро», «Карпати», «Арсенал», «Зоря», «Металург» З, «Сталь» А.

СЕВАСТОПОЛЬ – ДИНАМО – 1:2 (1:1)

«Севастополь»:
72.Литовка, 2.Плешаков, 8.Войнаровський, 10.Жабокрицький, 15.Степанов, 18.Ференчак – кап (13.Поліщук, 46), 19.Гололобов, 32.Башлай, 44.Дуляй, 50.Фартушняк, 88.Нено (54.Шугладзе, 54; 20.Сучу, 85).

«Динамо»: 74.Кичак, 2.Данило, 3.Бетао (30.Ель Каддурі, 64), 4.Гіоане, 14.Теміле, 17.Михалик – кап, 18.Бертольйо (23.Єременко, 81), 19.Гармаш, 11.Андре (9.Ярмоленко, 46), 34.Хачеріді, 49.Зозуля.

Голи: Плешаков (37) – Гололобов (45+1, автогол), Зозуля (69).

Фотогалерея матчу

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер