Сергій Величко: «Припустилися помилок і не змогли реалізувати свої моменти»

Сергій Величко: «Припустилися помилок і не змогли реалізувати свої моменти»

 - У матчі за третє місце ми зустрілися з господарями - «Клубом Лева». Це хороша, міцна команда, ми грали з нею на груповому етапі, і тоді матч також завершився внічию 0:0. Сьогодні нам не вдалося реалізувати свої моменти, а в серії пенальті більше пощастило суперникам.

Звичайно, четверте місце - це не той результат, на який ми розраховували. Справа в тому, що ми провалили півфінальну гру з «Карпатами». Грали «дев'ятками», які я міняв кожні сім хвилин. Перші хлопці вийшли і відіграли добре, другі - пропустили гол. Знову помінялися - ми забили, після наступної зміни знову пропустили. У складі були новенькі хлопці на перегляді і три людини з другого складу - і вони в такій хорошій грі здригнулися, не впоравшись психологічно. Я їх перевіряв в цьому турнірі, виявилося, вони ще трохи не готові грати на такому рівні.

Львівські команди виділяються, вони борються до кінця, з ними нелегко грати, але не скажу, що ми їм у чомусь істотно поступилися, просто мали місце фатальні помилки, а крім того, ми не змогли реалізувати свої моменти і забити.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер