Сергій СИДОРЧУК: «Стандарти біля наших воріт – як пенальті»

Сергій СИДОРЧУК: «Стандарти біля наших воріт – як пенальті»

- Хороший суперник. Напевно, вони дивилися наш попередній матч і бачили, що ми не зовсім вдало діємо, коли суперник обирає схему 5-4-1. Вони хотіли схопити нас зненацька в першому таймі, але, вважаю, дотримати свій план їм не вдалося. А після перерви з ними було набагато важче.

- Така схема «Чорноморця» з трьома центральними захисниками вас здивувала?

- Ні, тому що більшість команд, які грають проти нас останнім часом, діють саме так: намагаючись закрити зони, куди вбігали інсайди.

- Яким чином намагалися розкрити оборону одеситів?

- Намагалися, щоб наші крайні захисники діяли вище, а Андрій Ярмоленко та Вітя Циганков перебували в середині, більше зустрічали в центрі поля, залишаючи фланг одній людині.

- Порівняно з першим матчем, відбулася певна ротація, це позитивно позначилося на грі та настрої?

- Це краще запитати у тренерського штабу. Зрозуміло, що після поразки мали бути якісь зміни у складі.

- Яка атмосфера в команді загалом, враховуючи поразку в Кропивницькому?

- Після таких програшів не може бути хорошого настрою ані в команді, ані у тренерського штабу, взагалі ні в кого. Намагаємося боротися з усім негативом, який на нас виливається, через роботу, не приймати близько до серця. Є критика, яка допомагає, а є така, яка пригнічує ще більше. Намагаємося абстрагуватися та працювати далі.

- Чому «Динамо» так багато пропускає після стандартних положень?

- Дійсно, останнім часом стандарти біля наших воріт, особливо з флангів, - як пенальті. Не знаю, чому так, можливо, потрібно переглянути ставлення до самих позицій футболістів під час штрафних та кутових ударів. Можливо, варто діяти один в один, а не лише в зонах. Але це прерогатива тренерського штабу.

- З яким настроєм їдете до збірної?

- Завжди з хорошим. Після матчу тренерський штаб національної команди зайшов до нас у роздягальню, Андрій Миколайович сказав, хто їде до його розташування, оголосив час збору та тренування, зорієнтував стосовно розкладу.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер