Сергій Сафонов – перший володар лоту на благодійному аукціоні від «Динамо»!

Сергій Сафонов – перший володар лоту на благодійному аукціоні від «Динамо»!

Визначився володар першого лоту – ексклюзивного подарункового м'яча від Олександра Шовковського з фотографіями і автографом. Ним став працівник банку, киянин Сергій Сафонов, який викупив свій лот за 900 гривень. У вівторок переможець отримав свою винагороду в приміщенні фан-клубу «Динамо».

- Я підписаний на динамівську офіційну сторінку у соціальній мережі Facebook, звідти і дізнався про аукціон – розповідає Сергій. – Сам цікавлюся футболом, вже давно вболіваю за «Динамо», а саме з сезону 1998-1999 років. Сподобався лот – м’яч від Олександра Шовковського, то ж вирішив взяти участь. М’яч сувенірний – хочу подарувати дитині. Яку суму був готовий не пошкодувати на м’яч? Залежить від настрою та азарту. Загалом, тисячі півтори гривень був готовий віддати. Головне, що кошти ідуть на благодійність та на допомогу тим, хто її потребує. У мене був конкурент, але не особливо активний, і я його обійшов. Подивлюся на наступні лоти, можливо, ще візьму участь, якщо щось зацікавить. Взагалі, у нашій сім’ї благодійністю більше займається дружина, передає речі у дитячі будинки, тощо.

Про аукціон, надбавки у ході торгів та інші лоти детальніше розповів ведучий аукціону, президент Фан-клубу ФК «Динамо» Київ» Сергій Михайленко:

- На офіційній сторінці «Динамо» Київ у соціальній мережі Facebook у нас кожного тижня з четверга по четвер новий лот з новою ціною. Для початку у нас є близько 15-ти лотів від керівництва клубу, тренерського штабу, гравців, які вирішили таким чином допомогти солдатам, дитячим будинкам, шпиталям, тощо. Усі вони мають різну ціну від ста гривень до 10 тисяч з різним кроком. Учасникам важливо розуміти, що отримані кошти підуть не у клуб, а на потреби нужденним. Ось чому вартість деяких лотів висока, бо серед них є справді, ексклюзивні речі, зокрема, футболки Сергія Реброва часів його виступів за «Вест-Хем Юнайтед». Не дивно, що вона дорого коштує, головне, той, хто її придбає, зробить добру справу та допоможе людям.

Зараз тривають торги за книгу Григорія Михайловича Суркіса «Президент футбольної України» з його автографом, також є футболки гравців та інше екіпірування. Крок підвищення ціни в залежності від лоту – від 50-ти гривень до 500-та.

Ті лоти, які є зараз, ми будемо доповнювати новими. Наша країна знаходиться у важкій ситуації, тож чому не допомагати людям якомога довше.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер