Сергій РЕБРОВ: «Беру провину за поразку на себе»

Сергій РЕБРОВ: «Беру провину за поразку на себе»

- По-перше, потрібно привітати всіх із Великоднем, це велике свято. Й те, що ми грали в такий день, – це дійсно якийсь знак.

Стосовно гри, важко коментувати. Будь-яка гра з «Шахтарем» – це мотивація. Не хочу нікого звинувачувати, але, напевно, винен я сам, що не побачив відсутності мотивації у деяких хлопців. Але нічого страшного, адже ми стали чемпіонами за три тури до фінішу чемпіонату. Вдвічі почесно вигравати чемпіонат у команди, яка два рази обіграла нас по ходу сезону. Звичайно, було непросто. Минулого тижня ми оформили чемпіонство, була вечірка, святкування Дня народження, хлопці розслабилися. Це абсолютно нормально. Зараз, напевно, вони самі розуміють, що зробили щось неправильно. Програли ми всі, й провину я беру на себе.

- Чи не здається вам, що вечірки можна було відкласти до офіційного завершення сезону?

- Хлопці йшли до цього чемпіонства цілий рік. Непросто конкурувати з такою командою, як «Шахтар», та стати чемпіонами достроково. Я не міг сказати їм сидіти вдома та нікуди не ходити після матчу з «Ворсклою». Звичайно, їх переповнювали емоції, й я радий, що ми стали чемпіонами достроково. Через це звітна гра перетворилася на формальність, і позбавили її турнірного значення не лише ми, адже сьогодні «Шахтар», незважаючи на перемогу, дав відпочити багатьом своїм лідерам.

- Тобто вас не дивує, що резервний склад «Шахтаря» обіграв вашу команду сьогодні?

- Звичайно, дивує.

- Що відбулося на полі наприкінці матчу? Чи розмовляли ви вже з гравцями? Чи казали їм перед грою, що вони мають стримувати емоції?

- Звичайно, будь-яка гра з «Шахтарем» принципова, й у будь-якій грі є зіткнення. Напевно, не дуже правильно повівся гравець «гірників», який побіг до трибуни з нашими вболівальниками та показував емблему свого клубу. У першу чергу, саме він спровокував конфлікт. Що було далі… Звичайно, це було некрасиво, але, на жаль, емоції переповнювали гравців обох команд.

- Ярмоленко, напевно, отримає серйозну дискваліфікацію. Як гадаєте, скільки матчів він отримає?

- Для мене зараз немає різниці, скільки матчів він отримає.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер