Сергій РЕБРОВ: «Було два різних тайми. Перший ми провели впевнено. У другому, напевно, була недооцінка».

Сергій РЕБРОВ: «Було два різних тайми. Перший ми провели впевнено. У другому, напевно, була недооцінка».

- Важка гра, як і всі, як із «Ворсклою», «Шахтарем». «Металіст» – дуже гідний суперник, тим паче, це їхня перша домашня гра в чемпіонаті. Зрозуміло, що завжди важко грати з цією командою, і я радий, що гравці боролися до кінця. На жаль, кінцівка матчу була дуже нервовою. Та головне, що ми виграли.

- У першому турі Ярмоленко вийшов на заміну, сьогодні зіграв у стартовому складі. Як ви оціните його гру?

- Андрій – завжди лідер команди. На жаль, він не реалізував сьогодні кілька моментів, але його робота не викликає сумнівів. Сьогодні, навіть отримавши травму, він дограв до кінця. Це почесно для нашої команди, що футболісти грають із бажанням, хочуть грати до кінця. Замін уже не було, але він «на одній нозі» дограв матч.

- Чи правда, що частина команди їхала до Харкова автобусом, а інша частина – літаком?

- Ні, всі летіли літаком.

- Що ви сказали в перерві своїм підопічним? «Динамо» в першому таймі та в другому виглядало по-різному...

- «Металіст» також по-різному грав у першому таймі, й у другому. На жаль, через травму випав центральний захисник. Втрата центрального захисника завжди дуже значуща. «Металіст» швидко відіграв один гол, і, напевно, ми втратили впевненість в обороні. А в нападі ми, як і планували, проводили швидкі атаки, але, на жаль, не завершували їх.

- Як ви оціните епізод із пенальті у ворота «Металіста»?

- Я не бачив епізоду з тієї точки, де я стояв. Можливо, воротар зачепив нападника, який був із м'ячем. Я не бачив, був дотик чи ні. Але якщо нападник проштовхнув м'яча, напевно, м'яч був у нього. Воротар м'яча не торкнувся.

- Як ви вважаєте, сьогодні «Динамо» було об'єктивно сильніше?

- Звичайно, було два різних тайми. Перший ми провели впевнено. У другому заслуга «Металіста» в тому, що вони додали й змусили нас сісти нижче. Я думаю, що перший тайм був доволі хорошим для нас. У другому, напевно, була недооцінка. Але й упевнені дії «Металіста» змусили нас сісти нижче.

- Що ви сказали Гармашу після матчу? Чи розмовляли з ним стосовно цього епізоду?

- Так, звичайно, розмовляв. У Дениса, на жаль, дуже багато емоцій. Він дуже хоче грати й, виходячи на поле, забуває дуже багато речей. Йому потрібно нагадувати про все. На жаль, зараз він не в оптимальній формі, але я впевнений, що Гармаш – це майбутнє «Динамо». Будемо сподіватися, що з кожною грою він буде набирати. І не лише Гармаш. Той же Сергій Рибалка, який провів хороший матч. Він виконав величезний обсяг роботи. Просто у нього не витримали нерви, хоч ми й попереджали, що гравці «Металіста» можуть провокувати. Я вважаю, що це була провокація збоку Вільягри, й, на жаль, Сергій на неї подався.

- Із чим пов'язана відсутність Велозу та Вукоєвича?

- Мігель ще не готовий, він отримав травму після гри й не тренувався тиждень. А Оггі позавчора на тренуванні отримав невелике ушкодження. На такі дуже важливі гри я не бачу сенсу везти людей, які не на сто відсотків готові.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

* фото А.Лукацького

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер