Сергій РЕБРОВ військовим ліцеїстам із Донбасу: «Життя триває!» + ВІДЕО

Сергій РЕБРОВ військовим ліцеїстам із Донбасу: «Життя триває!» + ВІДЕО

Подивитися та поспілкуватися з підопічними Сергія Реброва прийшли 28 юнаків, які навчаються у військовому ліцеї ім. Івана Богуна.

Хлопцям 15-17 років, і всі вони з Донецької та Луганської областей, деякі з них приїхали безпосередньо із зони АТО. Захід спільно організували Фан-клуб «Динамо» та Студентська профспілкова асоціація міста Києва.

Хоча вболівають ліцеїсти за різні команди, поїздку на базу, розповідь про її історію та умови проживання футболістів сприйняли з натхненням та непідробним інтересом.

«Нас що, вже захопили?», – жартома питали адміністратори команди, побачивши групу хлопців у захисній формі. Але, з'ясувавши, в чому справа, гостинно привітали гостей.

Ті, у свою чергу, оплесками зустріли появу на полі команди на чолі з тренерським штабом, а під час заняття уважно спостерігали за вправами, що робили футболісти основного складу, які проводили тренування спільно з кількома гравцями молодіжної команди, а також розглядали м'ячі, якими тренуються динамівці. Коли один із них викотився за межі поля, один із хлопців повернув його точним пасом назад, що тут же викликало схвальні відгуки серед його однокурсників.

Після завершення тренування ліцеїсти отримали подарунки від ФК «Динамо» (Київ) та можливість поспілкуватися з динамівськими гравцями, взяти автограф та сфотографуватися на пам'ять. Потрапивши до щільного кола гостей, гравці охоче приділяли їм час, спілкувалися та залишали автографи, а наостанок команда та учні військового ліцею зробили спільне фото на пам'ять. Тож зустріч минула в теплій, дружній обстановці.

Вячеслав Бугіль, завідувач кафедрою фізичного виховання київського військового ліцею ім. Івана Богуна:

- Це хлопці, які вступиои до ліцею з додаткового набору. Наш ліцей – це звичайна школа, тільки з військовим ухилом. Тут вони готуються до того, щоб надалі вступати до вищих навчальних закладів Міністерства оборони, Внутрішніх справ, СБУ, Прикордонної служби тощо. Як правило, з них вступають більше 90% учнів. Хлопці живуть у казармах, дуже цікавляться футболом. Два роки тому на стадіоні «Динамо» наша команда КВЛ «Старт», перемігши всі шкільні команди, виграла турнір, присвячений Євро-2012. Нагороди нам вручав Ігор Суркіс. Сам я є затятим уболівальником «Динамо», підтримую цю команду впродовж усього свого життя.

Головний тренер київського «Динамо» Сергій Ребров після зустрічі сказав наступне:

- Ми із задоволенням відгукнулися на звернення нашого Фан-клубу зустрітися на базі з хлопцями. Це, в першу чергу, важливо для них. Життя триває. Ці хлопці з тієї області, де я народився, й я розумію, наскільки їм це важливо.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер