Сергій РЕБРОВ: «Показали гідний футбол як в атаці, так і в обороні»

Сергій РЕБРОВ: «Показали гідний футбол як в атаці, так і в обороні»

- Особливо немає чого коментувати. Сьогодні дійсно важливо було вийти на гру та не тримати подумки гру проти «Порту». Це два різних турніри, й я радий, що хлопці зрозуміли важливість перемоги та трьох турнірних очок, показуючи гідний футбол як в атаці, так і в обороні. Також намагалися не дати супернику виходити в контратаки, й на мій погляд, нам це вдалося. Взяли три очки, йдемо далі та готуємося до поєдинку з «Порту».

- На якому етапі відновлення зараз перебуває Сидорчук?

- Сидорчук лише вчора почав працювати із м’ячем. Подивимося… Він ще не працював у загальній групі, але, на щастя, ця травма виявилася не дуже серйозною й знадобилося менше днів на відновлення.

- Коли можна розраховувати на повернення Теодорчика?

- Теодорчик повернувся до розташування команди, почав працювати з групою. Хотіли, щоб він учора зіграв один тайм за дубль, але він сказав, що поки відчуває незначний біль. Вирішили поберегти його, але сподіваємося, що незабаром він уже зможе вийти на поле.

- Чого Драгович опинився сьогодні поза заявкою?

- Алекс у складі збірної вийшов до фінальної частини чемпіонату Європи, й у Австрії було велике святкування, коли команда повернулася додому. Він сам сказав, що трохи втомився, й не хотілося би, щоб на тлі цієї втоми він отримав травму сьогодні. Думаю, ті футболісти, які сьогодні зіграли, гідно провели матч – незалежно від того, хто випадає, вони доводять своє право бути у складі своєю грою та роботою на тренуваннях.

- Два з трьох голів «Динамо» сьогодні на рахунку захисників…

- Якщо ви помітили, Віда завжди небезпечний під час стандартних положень – він забивав і «Шахтарю», і «Дніпру» тощо. Для мене не дивно, що він забив сьогодні, адже Домагой завжди агресивно діє у штрафному майданчику. Я радий, що є такі футболісти, які приходять на стандартне положення не просто постояти, а шукають свій момент. Він заслужив на свій гол.

Данило – справжній професіонал, він може підключатися до атак протягом усього матчу. Іноді навіть буває забагато, але сьогодні він забив на останній хвилині, й тим самим, напевно, заохотив себе.

- В останніх матчах Мораес має дуже мало моментів. У зв’язку з цим, чому сьогодні шансу не отримав Кравець?

- Це ваша думка. Як на мене, Жуніор дуже добре працює на команду, й сьогодні він віддавав чудові передачі до штрафного майданчика. Не дивився ще гру, але після перегляду, думаю, побачу націленість на ворота, техніку, яка у нього є, та бажання грати на команду. Те ж саме можу сказати й про Артема. Я радий, що в моєму розпорядженні є три нападники, які будуть боротися за місце у складі. Сьогодні я обрав Мораеса, й це моє рішення.

- Ви маєте великий досвід виступів у Лізі чемпіонів у якості гравця, у середу же ви дебютуєте в турнірі в якості тренера. Чи не відчуваєте хвилювання або якісь інші емоції?

- Зараз я чогось особливого не відчуваю. Наступні три дні ми будемо готуватися до матчу. Напевно, в день гри буде якесь хвилювання, але, можете повірити, воно жодним чином не позначиться на хлопцях. Я вмію тримати себе в руках.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер