Сергій РЕБРОВ: «Після пропущеного м’яча ми перебудувалися й заслужили на цю перемогу»

Сергій РЕБРОВ: «Після пропущеного м’яча ми перебудувалися й заслужили на цю перемогу»

- Важкий матч. Але потрібно розуміти, що ми продовжуємо сезон після великої паузи. Звичайно, офіційні матчі не можна порівняти з товариськими, скільки би ми їх не зіграли, тому відчувалася напруга, особливо після пропущеного м’яча, але ми перебудувалися й заслужили на цю перемогу. Відчувалося певне хвилювання, але стосовно віддачі в мене до гравців претензій немає. Як казали гравці «Зорі», це гра за друге місце, і я радий, що хлопці це зрозуміли та виграли цю битву.

- Із чим пов’язана відсутність у заявці Хачеріді?

- Я не розумію, чому всі шукають якісь скандали. Хачеріді – такий же гравець «Динамо», як і всі інші. Зараз до заявки потрапили ці 18 гравців, а він такий же гравець, як Бурда, Пантич чи Віда. Є конкуренція за місце у стартовому складі, і я радий цьому.

- Як би ви оцінили гру дебютанта Пантича?

- Алекс, як і всі інші, старався. До нього й на зборах не було жодних претензій, він боєць. Вони грають у парі з Відою, доповнюючи один одного, розмовляють однією мовою, намагаються робити все на команду. І сьогодні вони це продемонстрували. Не без помилок, але вони завжди будуть у захисників, і ми їх обов’язково розберемо.

- Також перший матч за основну команду провів молодий Шепелєв…

- Він заслужив своєю роботою та грою в молодіжних командах – і U-19, і U-21. Ми слідкували за ним, на зборах із кожним тренуванням, із кожною грою він підвищував свій рівень, і зараз може конкурувати за місце у складі. Я не люблю роздавати аванси молодим гравцям – якщо ми когось похвалимо, то вони зупиняються у зростанні. Я бачу, що цей гравець прогресує, і, сподіваюся, він і надалі буде прогресувати та прагнути до чогось більшого.

- Як би ви оцінили стан газону, особливо наприкінці матчу?

- До мене перед грою підійшов головний агроном та попросив, щоб ми проводили розминку в різних частинах поля, оскільки воно може «попливти». Але навіть на останніх хвилинах воно було у чудовому стані. Ми справді маємо подякувати працівникам стадіону – дійсно, поле витримало всі 90 хвилин, і на цю пору року вони зробили все, що могли.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер