Сергій РЕБРОВ: «Ми зробили ротацію та досягли результату»

Сергій РЕБРОВ: «Ми зробили ротацію та досягли результату»

- Думаю, був хороший матч, із достатньою кількістю моментів. Ми виграли лише перший тайм двохраундового протистояння, тож сподіваюся, що й на матч-відповідь футболісти налаштуються так само, як і сьогодні. Ви бачили, що сьогодні ми вдалися до ротації, адже непросто виступати одним складом у трьох турнірах. Я радий, що хлопці, які вийшли сьогодні, відпрацювали на високому рівні.

- Для Бетао сьогодні була перша офіційна гра після повернення до «Динамо». Наскільки важко було мотивувати його, особливо за таких несприятливих погодних умов, та ще й на нерідній для нього позиції лівого захисника?

- Мотивувати нескладно, тим паче Бетао. Він є універсальним захисником, який може зіграти на багатьох позиціях. Сьогодні знадобилося закрити лівий фланг, і він упорався з цим завданням доволі вдало. У другому таймі ми його замінили, адже, справді, це його перша офіційна гра. Сили не безмежні, тому, звичайно, він трохи втомився. Я радий, що ті футболісти, які з’явилися на полі з лави запасних, добре увійшли у гру та додали ще більше азарту нашим діям.

- Що з Хачеріді? Він не потрапив навіть до заявки…

- У нього, на жаль, рецидив травми, й сьогодні він навіть не прилетів. Ледь не після кожного тренування він скаржиться на біль. Ми домовилися з ним, що потрібно спочатку все залікувати, а потім здоровим виходити та тренуватися.

- У другому таймі, за рахунку 2:1, на поле замість Бетао вийшов Теодорчик. Ви хотіли забити ще третій м’яч?

- Та ні. Просто ми надали відпочинок Данило Сильві, так само хотіли дати відпочити й Домагою Віді, але так склалося, що він відіграв усі 90 хвилин, і я дуже вдячний йому за це. Із виходом Теодорчика нічого не змінилося, адже на лівий фланг захисту змістився Олег Гусєв, який знає, як грати на цій позиції. Тому я не думаю, що сталося щось надзвичайне.

- Денис Гармаш повернувся до гри. Чи можна казати, що йому вдалося набрати оптимальні кондиції?

- Він зіграв лише 10 хвилин, тому, звичайно, про оптимальні кондиції казати поки зарано. Своє перше тренування в основній групі він провів лише наприкінці других зборів, тож зайве казати, що на 90 хвилин його точно не вистачить.

- Склалося враження, що «Динамо» в другому таймі грало дещо пасивно…

- Це «Зоря» грала доволі активно, програючи у два м’ячі. Звичайно, їм нічого не залишалося, як іти вперед та пресингувати. До того ж, не так просто комбінувати на такому полі. Добре, що нам вдалося витримати цей темп. На жаль, пропустили, але, знову ж таки, це лише перший тайм двохраундового протистояння, й попереду на нас чекає матч-відповідь, перед яким розслаблятися аж ніяк не можна.

* фото А.Лукацький

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер