Сергій РЕБРОВ: «Загалом, відіграли добре»

Сергій РЕБРОВ: «Загалом, відіграли добре»

- Завжди важко грати в Луцьку. Радий, що у цьому чемпіонаті є така амбіційна та сильна команда. Й сьогодні вона це продемонструвала. Навіть за рахунку 0:2 «волиняни» намагалися відігратися, пресингували та створили достатньо моментів. У певній мірі ми виконали план на гру, але ті моменти, які були біля наших воріт, нас турбують, й ми обов’язково розберемо їх.

- Після матчу з «Порту» чи вистачило часу, аби підготуватися конкретно до протистояння з «Волинню»?

- У нас було три дні. Як і перед кожним матчем, ми детально розібрали суперника. Важливо, щоб кожен футболіст розумів, що до кожної гри потрібно серйозно готуватися та не допускати недооцінки суперника. І в минулому сезоні, і в цьому ми, бувало, страждали від цього. Зараз я радий, що хлопці розуміють усю важливість кожної гри в чемпіонаті. Три очки даються за перемогу в кожному матчі, й до кожного з них потрібно серйозно готуватися.

- Чи задоволені ви гравцями, які вийшли на заміну? Наскільки тактично грамотно вони відіграли?

- Загалом, відіграли добре. Ті футболісти, які працюють у структурі клубу, в тому числі у молодіжних командах, працюють за єдиною схемою. Те ж саме стосується гравців, які виходять на заміну, адже вони розуміють, що їм потрібно робити. Ми на кожному тренуванні відпрацьовуємо це. Я бачив, що сьогодні хлопці були налаштовані на боротьбу, бачив їхнє бажання не просто контролювати м’яч та створювати моменти, але й відбирати, шукати боротьбу на полі. Напевно, за рахунок цього ми переграли гідну команду.

- Чи повністю відновився Ярмоленко після отруєння, яке не дозволило йому зіграти з «Порту»?

- Він сам казав, що вже наступного дня добре почувався. Я сподіваюся, що надалі подібних «проколів» у нього не буде. Ми всі вчимося на власних помилках, і тепер надалі не лише Андрій, але й інші футболісти, будуть ретельніше ставитися до власного харчування.

- Сьогодні у Ярмоленка було два моменти, коли він бив практично по порожніх воротах, але в підсумку не забив. Як ви, як колишній нападник, вважаєте, чого не вистачило Андрію в цих епізодах?

- Він бив по воротах, але пощастило захиснику, який залишив ногу. Але нічого страшного не сталося. Головне – створювати моменти, нагнітати обстановку біля воріт суперника. Не забив зараз – обов’язково заб’є потім.

*Фото А.Лукацкий

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер