Сергій РЕБРОВ – динамівський джентльмен 2015 року!

Сергій РЕБРОВ – динамівський джентльмен 2015 року!

Прийшов час оголосити переможця в номінації «Динамівський джентльмен 2015 року».

Нагадуємо, що претендентом на здобуття призу «Динамівський джентльмен» міг бути гравець або тренер нашого клубу, який зарекомендував себе протягом минулого року блискучими ігровими показниками та відкритістю у відносинах зі ЗМІ та вболівальниками.

Після опитування, проведеного на офіційній клубній сторінці ВКонтакте, володарем трофею став головний тренер нашого клубу Сергій РЕБРОВ (дивіться його фотогалерею), якому висловили свої симпатії 70,9 % уболівальників, які взяли участь у голосуванні.

Друге місце наші шанувальники відвели нападнику Андрію Ярмоленку, який набрав 21,7 %.

Третім став бразильський форвард Жуніор Мораес із 7,4 % голосів.

Зазначимо, що для головного тренера нашого клубу минулий рік став дуже успішним, адже «біло-сині» під його керівництвом стали чемпіонами країни та володарями Кубка України! Слава анітрохи не змінила Сергія Станіславовича, який завжди готовий до спілкування з журналістами та вболівальниками, про що легко зробити висновок з його наступних висловлювань:

Про команду

«Поки що я бачу: те, що ми всі робимо, весь наш тренерський штаб, дає результат. Що буде далі, важко загадувати. Взагалі, тренерська робота – це не контракт футболіста на 5-10 років. У тренера контракт може закінчитися через день після того, як програєш один матч, особливо в такій команді, як київське «Динамо». І ти маєш бути до цього готовим. Не можна зарікатися та відміряти собі якийсь термін на цій посаді. Знаю, що потрібно сумлінно виконувати свою роботу. А гра є гра: ти можеш тиждень думати, все розповісти, а команда програє 0:4. Ніхто не знає, що з тобою буде далі. Тож я просто виконую свою роботу, не замислюючись, що буде далі».

Про вболівальників

«Кожен уболівальник важливий. Ми всі граємо для них, а не для себе. Так, ми отримуємо задоволення від футболу, але яке може бути задоволення, коли виходиш на порожній стадіон. А для того, щоб туди прийшли 1-2 людини, ми маємо їх поважати. Впевнений, із часом ми до цього прийдемо. Зараз я бачу, що хлопці самі йдуть дякувати трибунам, а їдучи зі стадіону, дають автографи, – я навіть їм нічого не кажу. Це важливо, але, в першу чергу, все йде від виховання, культури самих гравців, тренерів, усіх інших. Сподіваюся, незабаром ми прийдемо до розуміння того, що й футболісти, й уболівальники роблять одну справу».

Вітаємо Сергія Станіславовича із заслуженим визнанням та бажаємо ще успішніше реалізувати свої творчі тренерські ідеї в 2016-му році!

* фото В. Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер