Сергій ПРОЦЮК: «У фінальній частині ДЮФЛ кожна гра, наче кубкова»

Сергій ПРОЦЮК: «У фінальній частині ДЮФЛ кожна гра, наче кубкова»

Для динамівської випускної групи, яку очолюють Юрій Дмитрулін і Сергій Процюк, змагання пройдуть у Запоріжжі на полях НТБ «Металург». Тренер команди цього віку Сергій Процюк розповів про підготовку своїх підопічних до важливих матчів, перший з яких наша команда проведе у неділю, 24-го червня:

- Після останнього матчу з харківським «Арсеналом» в рамках плей-офф ми весь час займалися на нашій базі на Нивках. Велику увагу приділяли тренувальному процесу, сезон був довгим, напруженим, футболісти грали досить багато, плюс викликалися до збірних свого віку. Тож намагалися привести їх до загальної форми.

- До Запоріжжя поїдете оптимальним складом?

- На фінальну частину не поїде лише Буценко, оскільки у нього була м'язова травма, а всі інші, на щастя, здорові. Традиційно беремо з собою 18 футболістів: 16 польових гравців і двох воротарів, це і є наша заявка.

- Як можете оцінити суперників по групі - «Дніпро», львівські «Карпати» і київську «Зміну-Оболонь»?

- Із «Дніпром» ми зустрічалися, оскільки грали в одній зоні. Вважаю дніпрян однією з найсильніших команд в нашому квартеті. «Карпати» з іншої зони, західного регіону, але всі знають, що собою представляють команди цього клубу. У них хороша школа, відрізняються непоступливістю. Поганих команд там просто немає. «Зміна-Оболонь» - київська команда, яка посіла перше місце в своїй групі в регулярному чемпіонаті. Ми з повагою ставимося до всіх суперників. Слід враховувати, що у фінальній частині кожен поєдинок, як кубковий, де може статися усе, що завгодно.

- Цього року фінальний етап для вашої команди проходить в Запоріжжі. Чи вважаєте такий вибір місця вдалим? Які там умови та інфраструктура?

- Запоріжжя - футбольне місто. Там зараз базується луганська «Зоря», яка виступає в єврокубках. У «Металурга» сильна школа та команда, шкода тільки, що вона не виступає в Прем'єр-лізі. База там хороша, поля відмінні, не дарма фінали ДЮФЛ проводяться в цьому місті вже кілька років поспіль.

- Про завдання на турнір питати зайве?

- Звісно, потрібно виграти перше місце і стати чемпіонами. Інакше і бути не може. Багато наших футболістів вже задіяні в юнацькій команді «Динамо» і залишаться там в подальшому. Деякі вже навіть підписали контракт. Фінал ДЮФЛ буде для них перевіркою на професіоналізм, адже все залежить від їхнього ставлення до своєї справи. Якщо хлопці хочуть чогось досягти, повинні все доводити на полі і проявляти себе.

Пропонуємо вашій увазі результати жеребкування фінального турніру ДЮФЛУ в цій віковій групі:

U-17 (23 червня – 2 липня)

Група «А»: «ДИНАМО» (Київ), «Дніпро» (Дніпро), «Карпати» (Львів), «Зміна-Оболонь» (Київ).

1-й тур. 24 червня

Поле №1. 18:00. «Динамо» - «Карпати»

2-й тур. 25 червня

Поле №1. 18:00. «Дніпро» - «Динамо»

3-й тур. 27 червня

Поле №1. 16:00. «Динамо» - «Зміна-Оболонь»

Плей-оф. 28 червня

Поле №1. 10:00. 4Б - 4А

Поле №2. 10:00. 3А - 3Б

29 червня

Поле №1. 16:00. 1Б - 2А

Поле №2. 18:00. 1А - 2Б

1 липня. Матч за 3-тє місце

Стадіон «Славутич-Арена». 16:00

Фінал

Стадіон «Славутич-Арена». 18:00

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер