Сергій ПРОЦЮК: «Третій пропущений м'яч психологічно вплинув на суперника»

Сергій ПРОЦЮК: «Третій пропущений м'яч психологічно вплинув на суперника»

- Ми виграли стикову гру з великим рахунком, хоча в першому таймі довго пристосовувалися до поля, яке було не найкращої якості і вузькувате, але все одно грати можна і потрібно на будь-яких полях. Багато чого не виходило, тому що перетримували м'яч, не дуже швидко розвивали атаки, не завжди дотримувалися дисципліни, про яку домовлялися на установці.

Напевно, пропущений перед самою перервою м'яч психологічно вплинув на суперника. У другому таймі нам харків’яни трохи допомогли, оскільки, коли Волошин забивав третій м'яч зі штрафного, воротар помилився і пропустив м'яч між ніг. Цей факт трохи надломив суперника, вони морально вже були не готові продовжувати боротьбу. Ми пояснили хлопцям, що потрібно швидше розлучатися з м'ячем, більше грати вперед на контратаках. Завжди говоримо, що при будь-якому штрафному ударі м'яч повинен пройти у площину воріт. Волошин пробив низом, гравці пішли на випередження, дезорієнтували воротаря, і м'яч опинився в сітці. А ми дотримувалися свого стилю, намагалися грати на контратаках. Суперник дав нам простір, чим і користувалися, це вплинуло на підсумковий результат.

Що стосується хлопців, які залучаються в команду U-19, не сказав би, що у них там максимальне навантаження, але, в будь-якому випадку, ми підходимо до цього диференційовано. Основну ігрову практику вони отримують тут, за U-17. Звичайно, футбол в юнацькій команді набагато швидший і динамічніший, там грають старші футболісти. Наші хлопці вже знають ці вимоги. Повертаючись до нас, вони повинні доводити, що є найсильнішими.

Через тиждень, 9-го червня у нас гра у відповідь. Всі будуть готуватися, футболісти ж не можуть сьогодні робити свою роботу добре, а завтра - погано. Можливо, отримають практику гравці, які в минулих матчах грали менше. Сподіваюся, ми вже однією ногою у фінальній частині ДЮФЛ. Після другого стикового матчу дамо хлопцям два-три дні для відпочинку, і будемо цілеспрямовано готуватися до фіналу. Подивимося, як закінчаться інші поєдинки, хто попадеться нам в суперники. На цьому етапі слабких команд не буває.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер