Сергій ПРОЦЮК: «Порадувала гра і ставлення хлопців до матчу»

Сергій ПРОЦЮК: «Порадувала гра і ставлення хлопців до матчу»

- Робити висновки по одному матчу важко, але скажу, що порадувала гра, особливо, перший тайм, і ставлення хлопців до цього поєдинку. Вони виконали майже все, що ми просили: зіграли надійно в обороні, не забували про швидкий перехід в атаку, та й реалізація була не найгіршою. Забили сім м'ячів, і могли ще відзначитися.

- Яка ваша думка про рівень «Карпат»?

- Ми бачили пару стикових матчів цієї команди. По одній сьогоднішній грі складно судити про рівень команди, та це й не наша компетенція - у них є свої тренери. Ми ж повинні грати, забивати і перемагати в кожній грі. Знаємо, що «Карпати» традиційно непоступливі. Чесно кажучи, рахунок, звичайно, здивував. Це ще раз підтверджує, що результати поєдинків на цьому етапі непередбачувані. Наприклад, в паралельному матчі «Зміна-Оболонь» обіграла «Дніпро», який вважається претендентом на перемогу в нашій групі. Тож гра на гру не приходиться, все покаже кінцевий результат після третього поєдинку в групі.

- Наскільки складно налаштовувати команду на другий тайм після рахунку 5:0?

- Ми дали пограти всім футболістам, оскільки завтра вже наступний матч. Вони отримують установку перед кожною грою, добре знають наші вимоги і свої обов'язки на футбольному полі. Тож нам практично нічого не потрібно було коригувати: головне, щоб у них було бажання грати і вдосконалюватися в кожному матчі - це головний критерій для зростання молодих футболістів.

- Початок розгрому поклав гол Надольського. Цей момент став ключовим в матчі?

- Так, швидкий м'яч сприяє тому, що у команди з'являється простір для атак. «Карпати» намагалися відігратися, і на контратаці ми забили другий м'яч. В цілому, те, що хотіли, виконали. Чому Надольського призначили капітаном? Хлопець - перш за все, лідер на полі, ватажок, і хлопці йому довіряють. Володіє хорошим футбольним мисленням, поставленим ударом з лівої ноги, працьовитий. Та й в побуті поведінка відповідна. Майстерність? Її необхідно відточувати на тренуваннях, і в цьому йому можуть допомогти працездатність і бажання. Думаю, з цим у нього проблем не виникне. Ярослав - інтелігентний, зовсім не зарозумілий хлопець, і у нього є всі задатки для того, щоб бути лідером і футболістом високого класу, тож він заслуговує носити капітанську пов'язку. Але також потрібно продовжувати працювати над багатьма компонентами: технікою, тактикою, рости фізично.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер