Сергій ПРОЦЮК: «Ні якістю гри, ні її змістом ми залишилися незадоволені»

Сергій ПРОЦЮК: «Ні якістю гри, ні її змістом ми залишилися незадоволені»

- Враховуючи якість гри, яку ми показали, особливо у першому таймі, мабуть, результат справедливий. За змістом до перерви жодних позитивних дій ми не показали: не було контролю м’яча, допускали багато браку, помилок в обороні, через які могли пропустити два м’ячі. У перерві провели заміни, постаралися трохи змінити малюнок гри. Начебто, це вдалося, але швидко пропущений м’яч зі стандартного положення вплинув на хід гри. Нам не було чого втрачати, провели ще кілька замін, перелаштувалися, випустили Попова, почали грати у два нападники. У результаті перехопили ініціативу, зрівняли рахунок, могли забити ще, адже суперник діяв на контратаках. Результат результатом, але ні якістю, ні змістом гри ми залишилися незадоволеними. Триває процес навчання.

Усе залежить від майстерності. Якщо футболіст не може зупинити м’яч та віддати передачу – це базовий рівень та якість самого гравця. На жаль, повторюся, ми допускали багато браку. Говорити про позитивні командні дії не доводиться. Хоча другий тайм за змістом був кращим, ніж перший, але все рівно, загальний рівень низький.

Техніка – це природна якість. Звісно, вони працюють над нею, приділяють увагу, тому не можна сказати, що хлопці не хотять прогресувати, але ми поки що не спостерігаємо того прогресу, який хотілося б бачити у якості гри, техніці, мисленні. Стараємося розвивати це, направляти хлопців, сподіваємося, з часом усе вийде.

- Було помітно, що наша команда була краще готова фізично, а «Металург» у другому таймі, навпаки, підсів...

- Так, команда суперника віддала багато сиил боротьбі. У першому таймі вони створювали моменти, але, мабуть,у такому віці футболісти не можуть витримати два тайми по 40 хвилин. Ми ж, навпаки, додали, забили один м’яч, на емоціях хотіли відзначитися і вдруге, але не вийшло.

- Наступний матч ви проведете 14-го листопада проти «Шахтаря», який стане заключним перед зимовою перервою. Як команда готуватиметься до цього поєдинку?

- П’ять наших футболістів їде до розташування збірної України, яка проведе збір у Туреччині та зіграє два матчі. А ми з рештою шгравців продовжуватимемо тренуватися. Подивимося, у якому стані повернуться збірники, і усі разом готуватимемося до принципової зустрічі із «Шахтарем».

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер