Сергій БУЛЕЦА: «Було багато моментів, коли використовували фланги»

Сергій БУЛЕЦА: «Було багато моментів, коли використовували фланги»

- Як ви бачили, у першому таймі ми грали агресивніше, ніж у першому матчі на виїзді. Усе виходило, могли забивати і я, і Шулянський. Словом, було багато моментів, коли використовували передачі через фланги. Також до перерви була дуже хороша динаміка, тож переша половина зустрічі мені сподобалася.

- А наприкінці гри був момент, коли нам пощастило?

- Це футбол, моменти були в обох команд. Зокрема, у нас Супряга не забив, вийшовши сам на сам із воротарем, також я мав момент, у якому міг і бити, і покотити м’яч партнеру, але сил уже не було. На мій погляд, ми перерграли бельгійців. На виїзді ми їм поступилися по грі, а вдома відігралися (посміхається).

- Яка була установка на гру? Прокоментуйте тактичні дії.

- Ми мали перекривати лінію передач, щоб вони не проходили за спину центральним захисникам. Як бачите, усе вийшло, ми провели контратаки та забили після них два м’ячі. Стандарти? Кутові сьогодні не дуже добре у нас пішли, потрібно залишитися після тренування та попрацювати над ними.

- Що вам казав у роздягальні президент «Динамо» Ігор Суркіс?

- Привітав нас, сказав, щоб ми на цьому не зупинялися, а продовжували працювати. Це для нас важливий досвід. Якщо працюватимемо над собою у тренувальному процесі та викладатимемося на полі, усіх хлопців чекає хороше майбутнє.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер