Сергій БЕЖЕНАР: «За рахунку 2:0 на нашу користь хлопці дещо заспокоїлися»

Сергій БЕЖЕНАР: «За рахунку 2:0 на нашу користь хлопці дещо заспокоїлися»

- Матч вийшов веселим (посміхається). Що стосується самої гри, ми контролювали її хід, але за рахунку 2:0 на нашу користь, дещо заспокоїлися, а «Ворскла» продемонструвала характер, забили м’яч, отримали психологічну перевагу, із новими силами побігли вперед і забили другий гол. Не знаю, чим би все закінчилося, якби їхній захисник не послизнувся під час нашої довгої передачі, і Женя Рязанцев не забив би третій м’яч. Ну, а в компенсований час Вова Здирко продемонстрував індиивідуальну майстерність, добре зачепився за м’яч після ауту, пройшов до воріт, його збили, і він сам же і реалізував пенальті.

Загалом суперник сподобався, дуже настирлива команда, граюча. Сьогодні вийшов хороший спортивний бій.

- Ваші хлоппці виступають і за юнацьку команду «Динамо», і за молодіжну... Як вони, на ваш погляд, справляються?

- Із тих, кого залучають до цих команд, сьогодні грав лише Вівчаренко. Інші могли б встигнути доїхати із Одеси, де вчора був матч «Динамо» U-19, але для цього їм потрібно було провести багато годин у дорозі й вставати о четвертій чи п’ятій годині рануку, це дуже втомлює, тож невідомо, у якому стані вони б дісталися Полтави. Тому ми вирішили їх поберегти – гратимуть у наступному матчі.

Загалом, ці хлопці, які сьогодні вийшли на поле, укотре показали, що в них є характер, хоча їх і було мало. Щоправда, повторюся, за рахунку 2:0 занадто заспокоїлися, ми розберемо цей момент, щоб у майбутньому подібне не повторювалося.

- Після відновлення сезону у вас уже був один матч – проти «Шахтаря». Чи можна сказати, що команда вже увійшла в ігровий ритм?

- Потроху входимо. Ті, хто задіяні в юнацькій та молодіжній командах, мають більше ігрової практики. Сьогодні ж грали хлопці, у яких її меенше – гра з «Шахтарем» була для них першою після зимової перерви. Але нічого страшного, будуть додавати від гри до гри. Має бути хороша гра з ДЮСШ-15 у середу, а потім ми їдемо на турнір до Італії, тож ще встигнуть пограти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер