Сергій БЕЖЕНАР: «Усі три м'ячі забили після передач у зону, завдяки високій швидкості»

Сергій БЕЖЕНАР: «Усі три м'ячі забили після передач у зону, завдяки високій швидкості»

- Сьогодні ми і результату досягли, і по грі виглядали краще. Плюс, було старання і бажання - при правильній грі вже починає виходити те, що ми просили. Хлопці сьогодні добре долали простір. Коли він з'являвся, йшли хороші передачі в зону, і вийшло, що таким чином ми забили три м'ячі: після відбору м'яча добре вибігали вперед, використовуючи високу командну швидкість. Йшла точна передача - вибігли до воріт і забили. Те ж саме стосується і передач справа у фланг: вибігло двоє людей на швидкості - і забили. І третій гол вийшов таким же: Волошину покотили м'яч, він вийшов до воріт і відправив його в сітку. Моментами вже простежувався контроль м'яча - те, що ми і просили.

Другий тайм нам трохи не вдався в плані того, що команда суперника стала відходити на свою половину поля, і нам не вдавалося розкрити їхню оборону. Хоча моменти і передумови для того, щоб ще забити м'яч, були. Водночас, по гарячих слідах можу сказати, що біля своїх воріт ми не дозволили супернику нічого створити.

- Після перерви підвела реалізація чи рахунок дозволяв не хвилюватися з приводу забитих м'ячів?

- Повторюся, суперник забезпечив щільність в обороні, тому й не вийшло з реалізацією. Хлопці хотіли забити, вони, виходячи на поле, намагаються довести свою профпридатність, прагнуть проявити свої найкращі якості. Хороші моменти були, але не вдалося ними скористатися. Добре діяла оборона і воротар суперника, плюс, у деяких моментах підводила виконавська майстерність наших футболістів. Потрібно діяти холоднокровніше.

- Чого очікуєте від заключного матчу групового етапу проти угорського ФК «Варда»?

- Того ж самого, що і сьогодні. Ще раз підкреслю, що цей турнір має для нас ознайомлювальний характер. Тож, план буде таким же, єдине - потрібно подивитися на стан гравців, оскільки у нас є кілька людей, які отримали пошкодження. А загалом, як зазвичай, дамо всім пограти.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер