Сергій БЕЖЕНАР: «У кожній грі команда доводила, що в неї є характер»

Сергій БЕЖЕНАР: «У кожній грі команда доводила, що в неї є характер»

- Мої емоції зараз тільки позитивні. У нас всі ігри були важкі, але після кожної гри я казав, що у команди є характер. Ці хлопці заслужили сьогоднішню перемогу. Вони грали до кінця. Не просто билися, а грали в футбол, гнули свою лінію, тому добилися такого результату.

- Ваша команда володіла перевагою, але довгий час не щастило при завершенні атак. Чи позначалася відсутність найкращого бомбардира Владислава Ваната?

- Вова Здирко теж сьогодні здорово зіграв. Але, звичайно, відсутність Ваната позначалася. Як не крути, це наш найкращий бомбардир. Але я ще після минулого матчу сказав, що хто би не грав, у нас у команді всі хлопці сильні. Сьогодні ви бачили, які якості проявив у найважливішому матчі Вова Здирко – і гол забив, і за м'ячі чіплявся. І в епізоді з першим голом, який забив Володя Бражко, першого удару завдав Вова Здирко. Він віддався грі повністю, зробив все, що міг, у кінці попросив заміну. Велике йому спасибі за гру.

- Не дивлячись на беззастережну перевагу, все-таки ще є над чим працювати – голи знову пропущені після стандартів...

- Так, тут приховувати нічого, всі це прекрасно бачили. Знали, розбирали гру «Шахтаря». Але суперник нас перевершив при стандартних положеннях, особливо в нашому штрафному майданчику. Ми акцентували на цьому увагу хлопців, але вийшло так, як вийшло. А по грі ви самі бачили – прекрасні голи, прекрасні комбінації, ми забили сьогодні і зі стандарту, переграли суперника. Так що всі хлопці сьогодні – молодці, всіх вітаю!

- Як вам публіка в Запоріжжі, підтримка з трибун відчувалася?

- Я хотів би подякувати батькам гравців нашої команди. Вони нас кожну гру підтримували. Місцевої, запорізької публіки було мало, були фахівці, багато фахівців, яких я прекрасно знаю. Що стосується вболівальників – батьків було більше, ніж місцевих жителів. Хочу висловити окрему подяку батькам нашої команди, тому що вони нам допомагали – не тільки на трибунах, підтримуючи нас, але і з продуктами, і з фруктами, і з водою. Від імені тренерського штабу, лікаря велике їм спасибі.

- Як ви оціните організацію турніру в Запоріжжі?

- Насправді є багато питань, не хотів би зараз говорити. Поля хороші, я би поставив їм тверду п'ятірку. Але є багато недоробок, які, я думаю, Федерація футболу усуне. Нам роздавали анкети, у яких ми все вказали.

- Для цих хлопців наступний сезон – визначальний у дитячому футболі. Хтось уже зараз готовий зробити великий крок і перейти в команду U-19?

- Коли ми повернемося до Києва, будемо на місці розбиратися. Можливо, хтось вже зараз потрапить до команди U-19. Ми не знаємо, в якому складі залишиться наша команда, тому що деяких хлопців вже в наступному сезоні будуть запрошувати в U-19. Решта залишаться з нами. Раз вони знаходяться в київському «Динамо», значить всі вони – перспективні молоді футболісти. Всі вони прогресують, і над їх прогресом ми будемо продовжувати працювати.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер