Сергій БЕЖЕНАР: «П'ять матчів турніру дали багато інформації»

Сергій БЕЖЕНАР: «П'ять матчів турніру дали багато інформації»

- Сьогодні в основний час ми могли як пропустити, так і забити, гра була обопільногострою. Хлопці втомилися, але все одно хотіли виграти фінал - на жаль, не вийшло. Зазначу, що команда суперника була хорошою, але і ми створили велику кількість моментів, особливо в першому таймі. Правда, підвела реалізація.

- Що трапилося в моменті, коли арбітр не зарахував гол «Динамо»?

- Я в нього питав про це, він відповів, що м'яч повністю не перетнув лінію воріт. Який сенс зараз про це говорити. Повторюся, хотіли перемогти, але не вийшло. А пенальті - це лотерея, великі майстри теж не забивають. Учора вийшло виграти по пенальті, а сьогодні - ні.

- Ви говорили, що головне для вас на цьому турнірі - подивитися хлопців. Чи достатньо інформації отримали в п'яти проведених іграх?

- Так, вони дали нам дуже багато поживи для роздумів, тож найближчі дні присвятимо саме аналізу. А потім разом із Рамоном і директором школи Олександром Іщенком приймемо рішення по гравцях.

- Як загалом можете оцінити турнір із точки зору організації, рівня і класу суперників?

- Ми грали на хороших полях, відмінним було проживання та харчування, тож щодо організації жодних питань немає. Можу тільки подякувати організаторам. Що стосується суперників, хороша команда УФК «Дніпро», з якою грали перший матч на турнірі, і вчора був відмінний, обопільногострий поєдинок із «Шахтарем». Загалом усі команди хороші, з різними стилями. Сьогодні ж, оскільки обидві команди вже втомилися, футбол вийшов не дуже швидким. Хоча, повторюся, передумови забити в основний час у нас були - ми створили дуже багато моментів. Але водночас і біля наших воріт після їхніх контратак теж було небезпечно.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер