Сергій БЕЖЕНАР: «Повністю контролювали хід гри з першої хвилини до останньої»

Сергій БЕЖЕНАР: «Повністю контролювали хід гри з першої хвилини до останньої»

- Ми повністю контролювали хід гри з першої хвилини до останньої. Ви бачили, команді суперника ми не дали жодного шансу біля наших ворот. Створили багато гольових моментів, добре, що реалізували три з них, хлопці молодці, але все одно реалізацію потрібно покращувати. Ми у кожній грі створюємо велику кількість моментів, але не завжди їх використовуємо. Наприклад, так було у минулому матчі із УФК «Дніпро», коли ми зіграли унічию 1:1. Будемо продовжувати працювати над усіма аспектами, приділяючи особливу увагу саме реалізації.

- «Металург» діяв досить грубо, що призвело до травми нашого гравця Близниченка та великої кількості жовтих карток, яка ваша думка з цього приводу?

- Господарі вийшли на гру з величезним бажанням. Я не прихильник підкатів ззаду і завжди кажу своїм хлопцям, що такі удари нікому не додають плюсів. Навіщо це робити по відношенню до свого колеги? Можливо, їх просто переповнювало бажання, але небезпечних фолів, які могли закінчитися травмами, було, дійсно, багато. Що стосується Віті Близниченка, його повезли до лікарні, поки що не відомо, наскільки з ним усе серйозно, потрібно робити знімок.

- За рахунку 2:0 на нашу користь хлопці багато фінтили та демонстрували дріблінг, це ви їм дозволили?

- Ні, не дозволяв. Зазвичай, коли рахунок 2:0 чи 3:0 на нашу користь, я, навпаки, кажу їм грати в один-два дотики. Просто хлопці хотіли ще забити, проявляли забагато бажання. У таких ситуаціях потрібно включати розум та контролювати м’яч, щоб команда суперника трохи побігала. Атаки необхідно готувати. У грі прийде момент, коли можна йти в обводку чи дриблінг.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер