Сергій БЕЖЕНАР: «Конкуренція - головна мотивація для хлопців»

Сергій БЕЖЕНАР: «Конкуренція - головна мотивація для хлопців»

- Обігравши на виїзді суперника 3:1, думаю, ми зробили крок вперед. Тепер ми можемо провести певну ротацію, подивитися у ділі хлопців, які грали менше, і тих, хто набирає форму. Але необхідно ще зробити і другий крок.

У першому таймі ми досягли комфортної переваги, а в другому хотіли перебудувати гру, трохи поміняти тактику - це нам буде потрібно на майбутнє. Планували звільнити зони, але «Ворскла» не дала нам цього зробити. Ми думали, що за рахунок контролю м'яча на своїй половині поля вони будуть виходити через пас, але вони все одно били м'яч вперед, а ззаду у них завжди залишалося три-чотири захисника.

Збірники? 11 наших футболістів були викликані до збірної свого віку, але ви бачили по першому тайму, що вони знаходяться в прекрасній формі. Буде здорово, якщо вони її не втратять.

Що стосується травми голкіпера, будемо чекати результатів обстеження але, судячи з того, як він ступає на ногу, забій точно є. Перший тайм він відіграв здорово, в пропущеному м'ячі є частка його провини: хотів допомогти команді, але зробив це неправильно. Але нічого страшного, помиляються всі, головне, щоб цих помилок не було в подальшому.

У нашій команді є конкуренція, для хлопців це головна мотивація, якщо хтось розслабився, як сьогодні в другому таймі, будуть зроблені висновки, і вони це прекрасно знають з першого дня нашої роботи. Тож мотивація у хлопців є завжди.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер