Сергій Беженар: «Якби ми грали так наполегливо з перших хвилин, гра завершилася би на нашу користь»

Сергій Беженар: «Якби ми грали так наполегливо з перших хвилин, гра завершилася би на нашу користь»

Старший тренер «Динамо» U15 прокоментував матч своїх підопічних проти «Шахтаря» у рамках фінального турніру ДЮФЛУ сезону 2023/24. 

- Чого не вистачило вашій команді аби зачепитися за залікові бали у цій грі? 

- Не вистачило забитого м’яча. В кінці зустрічі моментів ми мали достатньо, аби забити, але не пішло. Якби ми грали так наполегливо з перших хвилин, було би більше моментів, і на мою думку тоді гра завершилася би на нашу користь. 

- Чому «Динамо» у першому таймі та в кінці гри виглядало як дві різні команди? Можливо, хлопці не налаштувались? 

- Вони нормально налаштувалися, хотіли перемогти. Просто в кінці матчу гра була вже по рахунку. Ми сказали нашому найвищому захисникові грати на позиції центрального форварда, перелаштувалися на гру в три центральних захисники, і почали виникати моменти. Плюс грали з бажанням. Просто не поставили крапку, але ж ми весь матч не могли грати у такій ризиковій манері.

У нас був план на гру, тактика. Гравці намагалися виконувати її, однак у першому таймі їм не вдавався контроль м’яча. Дві-три передачі – і втрата м’яча. Так багато зусиль докладали, аби відбирати м’яч – і одразу віддавали його супернику. А без м’яча грати важко. Хлопці намагалися, але не могли перехопити контроль над м’ячем. 

- Що ви думаєте про момент з непризначеним пенальті у ворота «Шахтаря»? 

- Ми вже переглянули момент – там очевидна гра рукою, чистий пенальті. 

- Попереду ще два поєдинки фінального турніру. Як після поразки зробити так, аби хлопці продовжувати викладатися на максимум? 

- Зараз піду до роздягальні, буду знаходити якісь слова, аби команда гідно виступила у цих матчах та показала максимум. 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер