Сергій Беженар: «Хлопці молодці, сьогоднішньою грою усі задоволені»

Сергій Беженар: «Хлопці молодці, сьогоднішньою грою усі задоволені»

Старший тренер «Динамо» U15 Сергій Беженар поділився враженнями від перемоги своїх підопічних над «УФК-Кривбас» (4:1) у третьому турі фінального турніру ДЮФЛУ та здобуття бронзових нагород:

- Осад залишився, адже ми розраховували на більше, але не вийшло. Що стосується сьогоднішнього матчу, ви бачили, що наші хлопці вміють грати у футбол – вже до третьої хвилини ми мали чотири гольові моменти. У хлопців були сили, вони проводили чудові комбінації. Вони молодці, боролися до кінця, вважаю, перемога закономірна.

- Хлопці бігли уперед навіть наприкінці поєдинку, коли рахунок вже був 4:1?

- Так, як я вже сказав, вони були заряджені на гру і боротьбу. Протягом попередніх двох днів вони показували трохи не свій футбол, а сьогодні продемонстрували всю красу на футбольному полі. Повторюся, усі бачили, які вдавалися хороші комбінації, створили багато моментів і реалізували чотири з них. Вдячний їм.

- Кого могли б виокремити зі своєї команди? Можливо, Єрмака?

- Данило взяв на себе лідерські функції, багато рухався та «перепахав» усе поле. Він, дійсно, один з найкращих у сьогоднішній грі. Загалом, усі молодці, взаємодоповнювали один одного, була взаємодія. Коли хтось побіг в атаку, атакуюча група відходила назад та грала в обороні. Тож сьогоднішньою грою усі задоволені.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер