Сергій РИБАЛКА: «Напевно, у грі з «Дніпром» буде багато боротьби»

Сергій РИБАЛКА: «Напевно, у грі з «Дніпром»  буде багато боротьби»

- Сергію, з яким настроєм та очікуваннями команда підходить до матчу з «Дніпром»?

- Налаштовуємося, звичайно ж, лише на перемогу. Так, із «Дніпра» влітку пішло багато гравців, але ті молоді хлопці, які зараз потрапляють до складу, намагаються якомога краще зарекомендувати себе. Тож чекаємо на дуже серйозне протистояння, адже «Дніпро» є «Дніпро». Тому, сподіваюся, багато наших уболівальників прийде на цю непросту гру, й у нас буде хороша підтримка.

- Чи не розслаблює вас те, що за «Дніпро» зараз грає переважно молодь?

- Молоді гравці завжди виходять на кожний матч із величезним бажанням, тож, думаю, грати з ними буде навіть важче, ніж із тим, добре знайомим нам складом, усі сильні та слабкі якості якого нам були відомі. Молодь вийде на цю гру зі стовідсотковою віддачею, напевно, буде багато боротьби. Однак те ж саме буде й із нашого боку, ми будемо намагатися не поступатися супернику в боротьбі та бажанні.

- Як оціниш готовність команди до сезону?

- Ми виграли дві гри чемпіонату, завоювали Суперкубок, тож можна сказати, все добре, все йде за планом. Звичайно, є певні моменти в обороні та атаці, над якими нам ще доведеться попрацювати на тренуваннях. Зокрема, аби створювати більше гольових ситуацій у кожному матчі. Працюємо над цим, аби наша гра з кожним поєдинком лише поліпшувалася.

- Лукаш Теодорчик попрощався з партнерами по команді?

- Так, він приїжджав на базу, з усіма попрощався, подякував усім за спільну роботу. У «Динамо» величезна конкуренція, й Лукаш обрав такий шлях. Ми тільки можемо побажати йому, щоб він забивав якомога більше голів за «Андерлехт» та повернувся до «Динамо».

- Учора журналісти грали проти ветеранів «Динамо», й у цьому матчі Сергій Ребров продемонстрував блискучу форму. Він із вами грає? Як думаєш, чи зміг би він і зараз підсилити команду?

- Так, Сергій Станіславович у дуже хорошій формі. Думаю, він міг би зараз стати найкращим бомбардиром нашого чемпіонату. Думаю, якби він зараз регулярно тренувався, то цілком міг би досі грати на високому рівні.

- Що думаєш про нову схему розіграшу чемпіонату?

- Зараз важко судити. Час покаже, чи вдалою вона виявиться, адже ми вперше граємо за такою формулою.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

* фото В.Раснер

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер