Сергій РИБАЛКА: «На матч із «Шахтарем» вийдемо, як чемпіони!»

Сергій РИБАЛКА: «На матч із «Шахтарем» вийдемо, як чемпіони!»

- У роздягальні облили шампанським не лише Реброва, але й Рауля, й Ігоря Суркіса, й Драговича, який започаткував усе це минулого року, коли ми стали чемпіонами. Він тоді облив президента, а сьогодні йому відповіли тим же, скупавши в шампанському. Всі дуже щасливі, раділи в роздягальні. Сподіваюся, кожен рік будемо ставати чемпіонами та один одного поливати шампанським.

- Уся команда дуже раділа на полі, а Раулю дісталося більше за всіх, за що?

- Він просто до нас дуже критично та вимогливо ставиться. То в перерві щось кричить, то на тренуваннях не дає розслабитися. Ось ми йому помстилися – ніби били ногами (посміхається). Але це все жартома та з любов'ю.

- Друге чемпіонство поспіль – це вдвічі приємно?

- Звичайно, завжди приємно перемагати. Дякую вболівальникам, які прийшли на стадіон, їхня підтримка відчувалася. Сьогодні ми вдома достроково стали чемпіонами. Гадаю, наші шанувальники щасливі, й команда, й керівництво з тренерським штабом. У всіх хороший настрій.

- Відчуваєте більше радості чи втоми?

- Радості, звичайно! У такі моменти втома не відчувається. Але нам і надалі потрібно грати та перемагати. «Динамо» – клуб, в якому інакше не можна.

- Матч із «Шахтарем» буде простою формальністю, чи він для вас щось значить?

- Поєдинки з «гірниками» – це завжди українське дербі, цікаво грати. Але ця зустріч уже нічого не значить, ми вже чемпіони. Звичайно, будемо намагатися грати на перемогу, все одно ця зустріч для нас принципова, хочеться взяти реванш за поразку в першому колі. Але на гру будемо виходити, як чемпіони.

- Новина, що «Шахтар» втратив очки, додавала впевненості або психологічно тиснула на команду?

- На цю гру ми налаштовувалися однаково, незалежно від того, як зіграли «гірники». Якби вони теж перемогли, ми би все одно готувалися завоювати три очки, грали на перемогу, словом, нічого не змінилося би. Але добре, що ми стали чемпіонами перед своїми вболівальниками й достроково.

- Хіба не хотілося оформити чемпіонство в очній зустрічі з «Шахтарем»?

- Ми вже його оформили, але з «гірниками» все одно будемо грати на перемогу – хочеться взяти реванш за поразку в першому колі. Тож концентрація буде високою.

- Які для вас найяскравіші спогади сезону?

- Їх багато: і вихід до 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, національне чемпіонство. Шкода, що провалили Кубок України, наступного року будемо намагатися реабілітуватися, повернути його та зберегти чемпіонство. Сподіваюся, у нас буде така ж дружна, згуртована, хороша команда.

- Що вам сказав президент клубу Ігор Суркіс у роздягальні?

- Усі стрибали, кричали, його обливали шампанським. Не пам'ятаю, щоб він щось казав. Думаю, пізніше він скаже.

- У понеділок День народження в Олега Гусєва, це для нього такий подарунок?

- Звичайно, але подарунки заздалегідь дарувати не можна. Завтра його привітаємо, а в якості подарунка, сподіваюся, вдасться виграти у «Шахтаря».

* фото В. Раснер

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер