Сергій РИБАЛКА: «Бувають такі матчі...»

Сергій РИБАЛКА: «Бувають такі матчі...»

- Була дуже складна гра, нас про це попереджали. Все перевернулося буквально за хвилину, коли зіткнулися Кравець та Бурда. Начебто другий тайм ми почали непогано, пресингували, але потім ви самі бачили, як в один момент усе змінилося. Грали вдесятьох, удев'ятьох, навіть увісьмох! Це дуже важко, особливо, після матчів із «Ольборгом» і «Дніпром», сили покинули.

- Напевно, було важко не тільки фізично, а й емоційно?

- «Карпати» з самого початку тягнули час. Воротар по п'ять хвилин вводив м'яч! Навіть коли ми грали вдев'ятьох, вони все одно тягнули час. Я вважаю, що команда повинна грати на футбольному полі, щось показувати, а не вести себе так. Хочеться вибачитися перед уболівальниками. Думали відірватися від переслідувачів, але не вийшло.

- Що можете сказати про суддівство? Здалося, «Карпатам» більше симпатизували...

- Нічого не можу сказати, ми самі винні в тому, що втратили важливі очки. Дуже прикро.

- Чи знали до гри, що «Шахтар» і «Дніпро» зіграли внічию? Ця втрата очок не критична?

- Так, ми залишилися на першому місці, але могли відірватися. Знали, як вони зіграли, тому самі дуже хотіли перемогти. Але, повторюся, нас попереджали, що буде складно.

- Коли команда залишилася без двох футболістів, найголовнішим було вже не пропустити?

- Навіть думок таких не було. Ми хотіли йти вперед, атакувати навіть після того, як залишилися вдев'ятьох. Хоча, нам кричали залишитися позаду, щоб не пропустити. Однозначно, в усіх нас було величезне бажання бігти вперед і забивати! Але ми грали вдев'ятьох, а їхній воротар тягне час... Гадаю, вони за нічиєю приїхали, щоб узяти хоч якісь очки, і раді цьому.

- Ви бачили момент із зіткненням Кравця і Бурди?

- Так, там було все серйозно: у Кравця - велике розсічення, а Бурді також зашивали голову.

- Здається, що «Динамо» легше наздоганяти, ніж утримувати позиції ...

- Після того, як ми вийшли на перше місце, тільки перший раз очки втратили. Бувають такі матчі... Складно після єврокубків та й після поєдинку з «Дніпром». У другому таймі, начебто, моменти почали з'являтися, а після зіткнення все стало зовсім по-іншому.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер