Сергій РЕБРОВ: «Ярмоленко – це дуже хороший футболіст, який мені потрібен»

Сергій РЕБРОВ: «Ярмоленко – це дуже хороший футболіст, який мені потрібен»

- Головне, що ми пройшли далі, адже багато команд припинили боротьбу вже на цьому етапі. Думаю, вдалося зробити свято для вболівальників, які прийшли на стадіон. Усе добре, будемо йти далі.

- Чи очікували, що «Динамо» виграє з таким великим рахунком?

- Ніхто не думає про те, яким саме буде результат, на цьому етапі головне – перемогти та пройти далі. Забили на один м'яч більше, значить, виконали завдання.

- Чи є якісь новини про можливий перехід Андрія Ярмоленка?

- Новини ви не почуєте від мене, я нічого нового сказати не можу. Ярмоленко – це дуже хороший футболіст, який мені потрібен. Як будуть розвиватися події надалі, думаю, ви дізнаєтеся. Мені все одно, хто ним цікавиться – «Евертон» або «Манчестер Юнайтед», повторюся, це футболіст, який потрібен мені.

- Як можете оцінити дебют Гонсалеса?

- Він старався, було видно, що дуже хотів забити. Подивимося, як він буде виглядати з командами іншого рівня, адже сьогодні наш суперник переважно оборонявся, а ми, навпаки, в захисті майже не грали, лише під час контратак. Головне, що він витримав 45 хвилин, вдалося уникнути травм.

- Яке враження на вас справив суперник?

- У них були моменти після контратак, але якихось по-справжньому гольових моментів я не бачив.

- Відчувалося, що «Гірник-Спорт» боровся?

- Звичайно, боровся! Він пнувся зі шкіри. Для будь-якої команди «Динамо» – це подразник. Вони віддали всі сили на полі, я в цьому впевнений.

- Чому ви не випустили Мякушка?

- Тому що я вже зробив три заміни. Інакше я би із задоволенням його задіяв. Було би п'ять замін, я би використав їх усі. Але зараз наша команда грає в режимі раз на тиждень – футболістам потрібна ігрова практика, адже попереду в нас Ліга чемпіонів. Не можна всім давати відпочити. Комусь надали таку можливість, використавши заміни. Думаю, це нормально.

- 20 років тому Ви зустрічалися з Ігорем Жабченком у якості гравців. Як вам зустрітися через 20 років, але вже в якості тренерів?

- Так я й раніше зустрічався з Ігорем у Києві, ми нормально спілкувалися. Про наші протистояння якось спеціально не думав. Просто пам'ятаю, що колись давно я грав у Кременчуці. Сподіваюся, місцева команда повернеться до Прем'єр-ліги, й ще раз зустрінемося.

- Які завдання команда буде вирішувати в товариському матчі з «Андерлехтом»?

- «Андерлехт» – це серйозний суперник. Перед стартом у Лізі чемпіонів ця гра важлива для нас. Я ще раз хотів би наголосити, що ми протягом місяця просили «Гірник-Спорт» перенести гру на п'ятницю, але вони не погодилися. Я не знаю, чому команди не хочуть допомогти тим, хто представляє нашу країну в єврокубках. Думаю, не було б жодних проблем для вболівальників прийти у п'ятницю о п'ятій годині. Напевно, клуб хотів щось довести, якщо не захотів піти на поступки. Тепер нашим футболістам буде набагато складніше грати цей важливий матч напередодні Ліги чемпіонів через два дні на третій. Особливо тим, хто грав сьогодні 90 хвилин.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер