Сергій РЕБРОВ: «Сьогодн я бачив команду, яка була єдиним цілим»

Сергій РЕБРОВ: «Сьогодн я бачив команду, яка була єдиним цілим»

- Я сказав хлопцям на установці, що в цьому році у нас залишилося всього шість ігор чемпіонату, і ми більше не маємо права на помилку. Ми всі повинні бути сконцентрованими і мотивованими в кожному моменті. Напевно, сьогодні і в грі з «Зорею» вони довели, що вони можуть бути командою, незважаючи на те, що допускали помилки. І сьогодні, і в грі з «Зорею» я бачив команду, яка була єдиним цілим. Сподіваюся, надалі ми будемо розуміти, що назад дороги немає. У кожній грі важливо сконцентруватися на кожному моменті і отримувати задоволення від гри.

- З чим пов'язана заміна Хачеріді? Чи надовго вибув Ярмоленко?

- Я говорив, що Ярмоленко вибув надовго, маючи на увазі напружений період, який нам належить, матчі через два дні на третій. На жаль, на всі ці матчі він вилетів. Я сподіваюся, в понеділок-вівторок йому зроблять повторне МРТ, і якщо все нормально, він почне тренуватися. Він відчуває себе вже набагато краще і, сподіваюся, якомога швидше повернеться до строю.

У Хачеріді також постійні проблеми з коліном. На жаль, це хронічна травма. Зараз йому потрібно більше уваги приділяти відновленню. Після першого тайму він сказав, що зможе продовжувати грати, але ми не могли ризикувати, бо у нас і так центральних захисників не так багато. Він не просив заміну, хотів грати далі, але зважаючи на те, що у нас попереду важливі ігри збірної, ми його поберегли. Можливо, якби рахунок був іншим, ми би не зробили цю заміну. Але думаю, Зураб виправдав те, що він вийшов на поле.

- Як оціните гру Бесєдіна та Оріховського?

- Звичайно, я привітав, і всі хлопці привітали і Пашу Оріховського, і Артема. Перші голи за «Динамо», напевно, запам'ятовуються. Запам'ятовується не тільки гол, а й те, як він працював на команду. Всі бачать вершину – те, що він забив м'яч, але і те, як він працював в обороні, як він старався 90 хвилин, заслуговує уваги і похвали. Звичайно, це аванс на майбутнє, але він сьогодні, дійсно, робив все для команди. Будемо сподіватися, що він і далі не втратить мотивацію.

- Чому в заявці на сьогоднішній матч не виявилося Олександра Шовковського?

- У нас чотири воротарі. Ми всім тренерським штабом вибираємо, хто – основний, а хто - на заміні. Так само, як і по всіх інших позиціях.

* фото А.Лукацький

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер