Сергій ПРОЦЮК: «Порядок побив клас. Ми сьогодні не заслужили на перемогу»

Сергій ПРОЦЮК: «Порядок побив клас. Ми сьогодні не заслужили на перемогу»

- У цій грі були відсутні свіжість, концентрація, стабільність, удача, тому такий рахунок, і він закономірний. Якщо порівнювати «УФК-Карпати» та нашу команду, то по налаштуванню вони нас перевершували. 11 мужиків вийшли проти футболістів, які, напевно, вже вважали, що знаходяться в юнацькій команді «Динамо». Хоча, навіть при такому розкладі, якби ми забили би свої м'ячі у другому таймі, зокрема, коли Скидан виходив один на один із воротарем, можливо результат був би іншим. Але, чесно кажучи, ми сьогодні не заслуговували на перемогу.

- Перший тайм був визначальним у плані результату?

- Я б так не сказав. У перерві ми внесли корективи та сподівалися, що у другому таймі наші хлопці перехоплять ініціативу, зловлять свою гру. На початку другої половини зустрічі, начебто, все складалося нормально, але потім помилка в обороні призвела до другого пропущеного м'яча, і потрібно було починати все заново. Відіграли один м'яч, з'явився шанс, але тут же знову помилка в обороні наших центральних захисників – і рахунок 1:3. Потім забили другий м'яч, боролися до кінця, але цього виявилося недостатньо. Знаючи, що може ця команда, ці хлопці, вдвічі прикро. Порядок б'є клас – сьогодні це правило спрацювало. Це крім того, що у «УФК-Карпати» хороша команда, навчені, технічні хлопці.

- Що можете сказати про дії нашого лівого флангу, коли суперник забивав третій м'яч? Здалося, нападник пройшов увесь наш захист...

- Там ще задовго до того, як забивали третій м'яч, потрібно було робити перехоплення чи фолити. До голу призвів ланцюжок помилок, а не когось одного. Як ми сьогодні грали, такий і результат. На жаль, він закономірний.

- Ці хлопці готові до міжнародних випробувань, зокрема, до старту в Юнацькій Лізі УЄФА восени?

- Ми не втомлюємося говорити про те, що ми не женемося за результатом. Сьогоднішня поразка неприємна, але її потрібно сприймати спокійно. Сподіваємося, цей турнір і цей досвід піде хлопцям на користь, вони зроблять висновки, щоб удосконалювати свою майстерність. І зрозуміють, що, крім майстерності, потрібно ще викладатися на футбольному полі. Без бажання та боротьби майстерність на цьому рівні нівелюється. Бажаю хлопцям, щоб у них все вийшло, а ця невдача стала для них хорошим уроком. Сподіваюся, більшість із цих футболістів заграє на високому рівні.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер