Сергій ПРОЦЮК: «Повного задоволення від третього місця немає – хотілося виграти фінал»

Сергій ПРОЦЮК: «Повного задоволення від третього місця немає – хотілося виграти фінал»

- Ми виграли третє місце, дякую хлопцям за те, що зібралися на останню гру, показали хороший, творчий футбол та виграли 8:0. Звичайно, осад після півфінального поєдинку проти «УФК-Карпати» залишився, й повного задоволення ми не отримали, оскільки, звичайно ж, нам хотілося грати у фіналі та виграти цей турнір, але, на жаль, не вдалося. Напевно, ми самі у цьому винні.

- Порівняно з матчем першого туру групового етапу, у сьогоднішньому матчі проти «Карпат» мало що змінилося?

- Загалом, сценарій, дійсно, був таким же. Команда «Карпат» грала до першого голу. Після того, як ми відзначилися в перший раз, протягом чотирьох хвилин забили ще двічі. Після цього інтрига вже була втрачена. Щось сказати про суперника складно, просто ми думали, що з їхнього боку буде більш серйозний опір.

- Яка з п'яти ігор на турнірі була найбільш корисною для вас?

- Напевно, з «Дніпром», яку ми виграли 2:0, також інформативним був програний матч «УФК-Карпатам». Я вже казав, сподіваємося, хлопці витягнуть із нього корисний урок. Вважаю, це були два ключових матчі у фінальному етапі.

- Які плани у команди на найближче майбутнє? Уже відомо, хто перейде до команди U-19?

- Будемо тримати зв'язок із тренерським штабом юнацької команди «Динамо». Наскільки я знаю, вони вже 10-го липня будуть проходити медогляд. Точна кількість футболістів, які перейдуть на наступний рівень, поки уточнюється, але, напевно, це буде більша частина команди – чоловік 10 точно.

- Чи плануєте якось попрощатися з цим випуском, які напутні слова скажете, що побажаєте?

- Так, думаю, поспілкуємося та попрощаємося. Але ми співпрацю не припиняємо, всі контакти один у одного є, ми будемо раді щось підказати, якщо у них будуть будь-які питання.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер