Сергій БЕЖЕНАР: «Утримаюся від коментарів по суддівству, щоб не наговорити зайвого»

Сергій БЕЖЕНАР: «Утримаюся від коментарів по суддівству, щоб не наговорити зайвого»

- Ви очікували, що матч буде складатися настільки непросто?

- Як я вже говорив, у фінальному раунді прохідних матчів немає. Ми хлопців налаштовували на таку гру, знаючи, що «Дніпро» - непогана команда. Так воно і вийшло. Але я вважаю, що до фіналу ми вийшли заслужено.

- Чи довелося перебудовувати гру, пропустивши гол? Чи була до цього готова команда?

- Команда завжди готова, ми завжди граємо до кінця, незалежно від результату. Хлопці все знають. Ви ж бачили, ми гнули свою лінію. Ще в першому таймі забили другий гол, який судді не зарахували. Але продовжили і все-таки вийшли вперед. Але кінцівку зустрічі коментувати непросто... У мене просто зараз емоції... Мені здається, деякі люди себе неправильно поводять.

- Ці вилучення справедливі?

- Вважаю, що вони несправедливі, незаслужені. Але повторюся, я зараз не хотів би це коментувати, тому що я на емоціях, не хочу наговорити чогось зайвого...

- Як ви будете вирішувати проблему відсутності двох ключових гравців у вирішальному матчі сезону?

- Інші хлопці вийдуть, нічого страшного. Ви ж бачите, хлопці довели, що вони – команда. Інші хлопці будуть грати.

- Чи готувалися ви до серії пенальті?

- Тут – ні, а вдома, ще перед виїздом на фінальну частину готувалися, психологічно були готові. Льоша - молодець, і всі хлопці, які били – всі молодці. Це говорить про те, що у них була психологічна стійкість. Я розмовляв з хлопцями, вони вважають несправедливим цей гол, який ми пропустили в кінцівці. Здавалося би, «Дніпро» зрівняв рахунок на останніх хвилинах, і психологічна перевага має бути у них, але наші хлопці зібралися і довели, що вони – кращі. Я вважаю, що вони кращі й перемогли заслужено.

- Чи важко буде налаштувати команду на фінальний матч, підготувати до можливого необ'єктивного суддівства?

- У нас настільки сильна психологічно команда, що, скажу відверто, у цьому плані мені легко з хлопцями працювати. Вони самі все прекрасно розуміють, вони – молодці.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер