Сергій Беженар: «Сподобалося, що обидві команди грали у футбол»

Сергій Беженар: «Сподобалося, що обидві команди грали у футбол»

- Гра вийшла цікавою, обопільно гострою, як і належить фіналу. Мені сподобалося, що обидві команди грали у футбол. Саме про це ми і просили своїх хлопців, нічого не вигадуючи - це те, що вони добре вміють робити. У перші хвилини ми створили багато моментів, заробили пенальті. Так, не реалізували, але по грі в обох команд було багато моментів, могли забити і ми, і «Шахтар». Є нюанси, які ми повинні враховувати під час гри в обороні. Наприклад, починаємо грати один в один, не страхуючи один одного. Але вік дозволяє все це виправити. Не все виходить, але є бажання і старання, хлопці створюють моменти.

Ще хочу сказати, що провести шість ігор за п'ять днів - це забагато, навіть якщо тайми по 30 хвилин.

- Стандартні положення сьогодні реалізувати не вдалося?

- Ви бачили, подачі були хороші, м'яч пролітав, але ніхто не міг зіграти на випередження і вибігти. Не вистачало спортивної злості, щоб вставити ногу. Та й, поклавши руку на серце, скажу, що «Шахтар» також створив багато моментів, але наші хлопці билися до кінця. В одному з моментів м'яч головою з лінії воріт вибив Дехтяр, в інших ситуаціях виручав воротар і захисники. Хлопці молодці і заслуговують лише подяки.

- У цілому, чи задоволені, як пройшов турнір у контексті підготовки до відновлення другої частини сезону, і як себе проявили на ньому ваші підопічні?

- Звісно. Сам по собі турнір хороший, плюс, у ньому беруть участь хороші команди. Також подивилися на різних суперників, різні футбольні стилі. Маю сказати, ми отримали дуже багато інформації і поживи для роздумів. Хтось із хлопців зіграв більше, хтось менше, хтось краще витримав, щось - гірше. Потихеньку награється склад на офіційні матчі.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер