Сімнадцятирічні динамівці – п'яті

Сімнадцятирічні динамівці – п'яті

Після двох нічиїх у перших турах фінального турнюру ДЮФЛУ, підопічні Юрія Єськіна поступилися «Севастополю» 2:3 і не потрапили до півфіналу.

- Інакше, як трагедією я цей результат не назвав би, – розчаруванню Юрія Єськіна не було межі. – Ведучи в рахунку 2:0 й контролюючи ситуацію, ми пропустили несподіваний гол зі штрафного хвилин за 18 до завершення гри. Це спричинило шок. До цього команда грала просто блискуче, ми, нарешті, змогли розпечатати ворота суперника, м’ячі забили Хобленко й Гемега. «Севастополь», який влаштовувала нічия, підбадьорився й пішов уперед. Ми же занервували, поступилися ініціативою, середня лінія також зупинилася. Незабаром пропустили другий гол, а наприкінці поєдинку і третій. Провели кілька замін, але зібратися і спробувати вийти вперед не склалося. У нас були проблеми в комплектуванні лінії оборони, кадрові питання. І замість того, щоб грати у півфіналі, ми боролися за 5-6 місця.

У втішному матчі динамівці без зусиль переграли запорізький «Металург» – 4:2. Голи на свій рахунок записали Галкін, Хльобас, Хобленко та Ісраїлов. До речі, це ті хлопці, на яких покладаються особливі надії, вони вирушать на перегляд до молодіжної команди й «Динамо-2».

- Цього року в нас не склалося, – підбив підсумки Юрій Єськін. - Чогось бракувало, психологічна обстановка в команді була не дуже хорошою. Плюс деякі хлопці були травмовані, зокрема, Хльобас, який напередодні пропустив сім тижнів, не зміг проявити максимальні здібності. Також бракувало довгої лавки запасних, мала місце втома і втрата концентрації. У нас не занадилося з першої гри з львівським УФК – був жахливий перший тайм, потім вилучення, у результаті ми зіграли 0:0. Другий матч з «Іллічівцем» провели значно краще, мали можливості забити, але не використали їх. Будучи у кроці від півфіналу, ось так завершили турнір. Найбільш прикро, що це була перша поразка за 11 років.

Усі матчі «Динамо» (U-17) у фінальному турнірі ДЮФЛУ:

«Динамо» – УФК – 0:0
«Динамо» – «Ильичевец» – 0:0
«Динамо» – «Севастополь» – 2:3
«Динамо» – «Металург» З – 4:2

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер