Семеро динамівців долучилися до перемоги збірної України U-21 над Андоррою

Семеро динамівців долучилися до перемоги збірної України U-21 над Андоррою

Перемігши у попередньому поєдинку Латвію, «синьо-жовті» із гарним настроєм готувалися дочергового матчу у групі. Гра з однолітками із Андорри складалася непросто, адже певний час нашим гравцям не вдавалося подолати насичений захист суперника. Та українці у підсумку змогли вирвати перемогу наприкінці поєдинку. Спочатку Мар’ян Швед заробив пенальті, але із одинадцятиметрової позначки пробив вище воріт, втім виправився у наступній же атаці, завдавши влучного удару у верхній кут з далекої відстані.

Відзначимо, що з перших хвилин на полі з’явилися троє представників «Динамо»: захисники Віталій Миколенко та Денис Попов провели на полі увесь матч, а півзахисник Микола Шапаренко перший тайм, після перерви у гру вступив ще один представник нашого клубу нападник Назарій Русин. Також узяли участь у матчі троє футболістів, які на правах оренди виступають за луганську «Зорю»: півзахисники Богдан Михайличенко та Богдан Лєднєв зіграли увесь матч, а захисник Олександр Тимчик був замінений на 81-й хвилині.

Таким чином, наша команда зберегла шанси на продовження боротьби за місце у групі, яке дає можливість потрапити на європейську першість. Завдяки цій перемозі команда Олександра Головка піднялася на другу сходинку, випередивши Шотландію, яка також має 14 очок, за додатковими показниками (у нашої команди краща різниця забитих та пропущених м’ячів).

Відбір до Євро-2019 (U-21). Група 4

Україна (U-21) – Андорра (U-21) – 1:0 (0:0)

11 вересня. Запоріжжя. Стадіон «Славутич-Арена».

Україна: Каневцев, Тимчик (Гуцуляк, 81), Миколенко, Попов, Михайличенко, Лєднєв, Борячук (Русин, 46), Шапаренко (Третьяков, 46), Коваленко (к), Швед, Назарина.

Гол: Швед (87).

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер