Стримати «червону фурію» не вдалося... Думки динамівців

Стримати «червону фурію» не вдалося... Думки динамівців

Подія, що зумовила підсумковий результат поєдинку, сталася на 21-й хвилині, а ось як це сталося, пояснив динамівський півзахисник Денис Гармаш: «Я втратив м'яча в центрі поля, після чого пішла флангова атака. Пішла подача й...гол».

Артем Кравець відзначив у цьому епізоді неабияку майстерність гостей: «Коли іспанці забивали, то зробили це завдяки тому, що їм вдалася чудова комбінація. Напевно, це більше їхня заслуга, ніж наша помилка».

Після цього наша команда за три хвилини ледь не пропустила й другу «пробоїну», але пенальті від Фабрегаса парирував П'ятов.

До честі наших футболістів, вони намагалися переломити перебіг гри, що складалася невдало для них. Андрій Ярмоленко: «Нам вдалося створити доволі багато моментів. В якихось із них нам просто не щастило, в інших випадках воротар суперників діяв добре».

«Вважаю, що другий тайм нам краще вдався. Ми вирівняли володіння м'ячем, та й моментів створили більше, але було дуже важко відібрати м'яча, тому нічого дивного не було. Ми старалися, хотіли перемогти...» - впевнений Сергій Рибалка, який вийшов у другому наймі на 58-й хвилині замість Гармаша.

Наша збірна не припиняла спроб урятувати гру. Весь стадіон буквально ахнув, коли на своєму правому фланзі Андрій Ярмоленко знущально обіграв Жорді Альбу, але в черговий раз не зміг довести свої зусилля до логічного завершення.

Як завжди, наполегливим був Артем Кравець, а Сергій Рибалка намагався завершувати зусилля партнерів дальніми ударами. Але все безуспішно.

Тепер на нашу збірну чекають два матчі плей-оф, а суперника буде визначено за підсумками жеребкування 18 жовтня.

«Ми налаштовуємося на стикові ігри й сподіваємося змінити традицію, яка склалася з роками», – вважає Артем Кравець.

«Звичайно, ми знаємо, що плей-оф – це для нас дуже важко. Колись потрібно порушувати правила, закони. Будемо виходити, будемо битися незалежно від того, який суперник нам попадеться. Сьогодні хочу подякувати вболівальникам. Була божевільна підтримка, й я впевнений, що якщо нас так будуть підтримувати в іграх плей-оф, то ми пройдемо на чемпіонат Європи!» – задекларував наміри «жовто-синіх» Андрій Ярмоленко.

* фото В. Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер