Щодо ситуації, яка склалася навколо продажу квитків на матч у Брюгге для вболівальників нашого клубу

Щодо ситуації, яка склалася навколо продажу квитків на матч у Брюгге для вболівальників нашого клубу

ФК «Динамо» Київ попередньо звернувся до ФК «Брюгге» з проханням організувати продаж квитків для динамівських вболівальників у гостьовій касі стадіону, на що отримав відмову, аргументовану тим, що бельгійський клуб не реалізує квитки в день матчу ні для своїх вболівальників, ні для вболівальників клубів-гостей.

Для того, щоб забезпечити квитками якомога більше бажаючих підтримати свою команду, Фан-клубом ФК «Динамо» Київ було організовано продаж квитків у Києві, протягом тижня до матчу, а також у Брюгге, безпосередньо за день до нього.

Згідно з пунктом 38.02 Регламенту проведення змагань УЄФА, представники гостьової команди зобов’язані повернути нереалізовані квитки клубу-господарю не пізніше ніж за 7 днів до дня проведення змагань. За взаємодомовленністю сторін ФК «Брюгге» подовжив вказаний строк до початку передматчевої наради, яка відбулася вранці у день гри.

Детальна інформація про час, місце та умови продажу квитків на гостьову трибуну постійно оновлювалася на нашому клубному сайті.

Загалом на гостьову трибуну було продано 148 квитків, 56 з них купили вболівальники, які вирушили до Бельгії з Києва, ще 92 квитка представник ФК «Динамо» Київ реалізував у Брюгге напередодні матчу.

ФК «Динамо» Київ дякує кожному, хто підтримав нашу команду в Бельгії!

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер