Що чекатиме вболівальників у день матчу «Динамо» - «Олімпік»

Що чекатиме вболівальників у день матчу «Динамо» - «Олімпік»

Гравці «Динамо» з нетерпінням очікують на зустріч зі своїми вболівальниками (для декого з них, зокрема Тамаша Кадара та Александара Пантича, цей матч може стати першим на київському стадіоні), так само як і в Києві скучили за матчами «біло-синіх» та за великим футболом.

Погляньмо, що ще очікує вболівальників на стадіоні окрім головного - самої гри.

Ексклюзивні знижки у фан-шопі

Радимо приїхати на матч завчасно та завітати до фан-шопу, розташованому на території стадіону. Спеціально до цієї гри офіційний фан-магазин «Динамо» (Київ) підготував для вболівальників декілька надзвичайно вигідних пропозицій.

Перш за все, кожен відвідувач фан-шопу і, відповідно, суботнього матчу матиме знижку на весь асортимент клубної атрибутики, у тому числі нову колекцію - 10%. Для того щоб скористатися цією пропозицією, достатньо просто мати квиток на стадіон. Ще більшу знижку, а саме 15%, отримають власники сезонних абонементів.

Найбільш «гаряча» та вигідна пропозиція діє лише один день - 30% знижки на усю фірмову екіпіровку adidas. Ця знижка діє лише у день матчу «Динамо» - «Олімпік», тому не втратьте нагоду скористатися нею та обов’язково завітайте до фан-шопу.

Активності на «Олімпійському»

Цікава програма очікує на вболівальників у перерві гри, тож радимо не розходитися зі своїх місць. Весняним подарунком для глядачів стане виступ талановитої української співачки Ірини Пойзен, учасниці популярного проекту «Голос країни», а в минулому також призерки відбіркового конкурсу «Євробачення» в Україні.

Також на стадіон разом із великим футболом повертається «футбольний боулінг» від паливного партнеру клубу - компанії KLO. Цей конкурс дозволяє найактивнішим уболівальникам не лише відчути себе справжніми футболістами, виходячи на поле головної спортивної арени країни, але й отримати добрячу вигоду - виграти немаленький запас автомобільного пального. Цей конкурс завжди викликає позитивні емоції не лише у його учасників, а і у глядачів.

Крім того, «Олімпійський» зустрічатиме найромантичнішу пору року популярною у перервах не лише футбольних матчів грою - «камерою поцілунків» (kiss cam). Якщо ви побачите себе та того, хто з вами поруч на великому екрані, маєте обов’язково поцілувати людину, яка потрапила з вами до кадру. Так що будьте уважними у перерві!

Футбольний вікенд на «Олімпійському»

Суботня гра відбудеться за сприятливих погодних умов, адже в Україні встановилася насправді весняна погода. На момент початку матчу (17:00) синоптики прогнозують температуру повітря +10°С.

Сподіваємося, що кияни та гості столиці присвятять першу суботу цієї весни саме відвіданню «Олімпійського» та грі «Динамо» - «Олімпік».

Чекаємо на вас та вашу підтримку! До зустрічі на стадіоні!

ВАШ КВИТОК НА МАТЧ!

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер