Щиросердечне зізнання в любові до «Динамо»!

Щиросердечне зізнання в любові до «Динамо»!

Одне з таких свідчень ми отримали з Казахстану, за що дуже вдячні вірному прихильнику нашого клубу Гані Кадирову, лист якого сьогодні й публікуємо.

«ФК «Динамо» Київ має багатотисячну армію вболівальників зі всього світу, одним з яких я і є. Мені 43 роки, родом з міста Шимкента ( Казахстан) і вболіваю за свій улюблений клуб аж з раннього дитинства, можна сказати з пелюшок. Якщо чесно, то почав вболівати за київське «Динамо» з 1978 року.

Протягом довгих років у моєї команди були злети і падіння, зміна поколінь...

Завжди у мене в пам'яті золотий 1986 рік... Перемога у фіналі Кубка Кубків над «Атлетіко» ( Мадрид) з рахунком 3:0, успішна гра збірної СРСР під керівництвом В.В. Лобановського на чемпіонаті світу в Мексиці, золоті медалі чемпіонів СРСР, визнання Олександра Заварова кращим гравцем СРСР 1986 року і нарешті, отримання «Золотого м'яча» Ігорем Бєлановим. Мені тоді було 15 років, але до цих пір в пам'яті ті ігри моєї улюбленої команди. У той час не було ще ні стільникових телефонів, ні інтернету. Всю інформацію по клубу читав в газеті «Радянський Спорт» і тижневику «Футбол». Також у телепрограмі «Футбольний огляд».

Також хочу не залишити без уваги чудовий 1997 рік.... Повернення нашого Метра і тотальний футбол у виконанні команди і звичайно супер зв'язку Ребров - Шевченко.

В листопаді 2013 року я вперше в житті побував у Києві (подивився матч «Динамо» -«Говерла»). Хлопці з інтернет-магазину ФК «Динамо» Київ подарували мені іменну футболку збірної України і вратарку Олександра Шовковського. Пообіцяв їм, що обов'язково зіграю в них на турнірі з футболу, що проводиться на нашому підприємстві, де я працюю. Обіцянку дотримав.

Трошки про себе, живу і працюю в Казахстані. Виховую двох синів і доньку. Молодшому шість років, але він зараз вже точно знає, що його тато вболіває тільки за київське «Динамо». Вірю, що і він стане таким же уболівальникам ФК «Динамо» (Київ), як і його батько.

У нас на підприємстві, регулярно проводяться футбольні турніри. І коли я вдягаю клубний спортивний костюм мене часто запитують, чому я вболіваю за «Динамо» Київ? А не «Манчестер Юнайтед», «Реал» або навіть «Арсенал»...У мене завжди знаходиться єдина відповідь на це питання: тому що «Динамо» (Київ) - це клуб з світовим ім'ям!

Вірю в свій клуб і сподіваюся, що незабаром смуга невдач зникне і прийдуть нові перемоги!!!

З повагою, Кадиров Гані

Казахстан».

© www.fcdynamo.kiev.ua

* фото автора

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер