Збірну України зустрічали шампанським, квітами та серпантином

Збірну України зустрічали шампанським, квітами та серпантином

Тут зібралися близько сотні вболівальників, дружин футболістів та журналістів, серед яких і кореспондент офіційного клубного сайту «Динамо» Київ.

Літак із українською делегацією на борту приземлився о 4.20 ранку, трохи пізніше футболісти почали з'являтися за розсувними дверима.

Дружини гравців принесли дві величезні зв'язки жовтих та синіх повітряних куль і прикрасили ними вихід із терміналу до зали, де їх приймали у свої обійми присутні. Все рясніло жовто-синіми фарбами, розвивалися національні прапори та шалики збірної України. Пісні, кричалки, привітання, бризки шампанського, квіти, серпантин, конфеті та блискітки – всього цього було в достатку в терміналі прибуття.

Першого в шампанському викупали головного тренера збірної Михайла Фоменка. Кілька гравців спробували виглянути до зали, але зрозуміли, що на них чекає така ж доля, й повернулися назад дочекатися інших, а потім під захоплені вигуки та схвальні крики всі дружно потрапили в обійми своїх шанувальників, які вітали збірну України з виходом на Євро-2016. Гусєва та Гармаша народ підхопив і на руках виніс із аеропорту.

Кількох футболістів, зокрема Хачеріді, Ярмоленко, Сидорчука, фани качали на руках, після чого всі повернулися до своїх других половинок та, нарешті, під ранок роз'їхалися по домівках після важкого, насиченого, але такого приємного вечора та ночі.

* фото В.Раснер

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер