Сьогодні вирішиться багато чого...

Сьогодні вирішиться багато чого...

Збірна Хорватії (Домагой Віда, Огнєн Вукоєвич, Ніко Кранчар) зіграє в гостях заключний матч відбору на ЧС-2014 із Шотландією в Глазго на стадіоні «Хемпден Парк» (52,103).

Команда Нідерландів (Джермейн Ленс), що вже оформила путівку до Бразилії, зіграє у Туреччині проти надзвичайно мотивованих господарів (тих влаштовує лише перемога) на стамбульському стадіоні «Шюкрю Сараджоглу» (50,509).

Шанс повноправно дебютувати за національну збірну Киргизії має представник «Динамо-2» Ахлетдін Ісраїлов, який отримав виклик на товариський матч із Таджикистаном. Зустріч пройде в Бішкеку на стадіоні імені Долона Омурзакова (20,000) о 17:00 за київським часом.

Мігель із Португалією в Коїмбрі на стадіоні «Сіудад-ді-Коїмбра» (30,210) зіграє проти Люксембурга, а Александар Драгович вирушить на Фарерські острови, де на стадіоні «Торшвотль» (7,000) його збірна Австрії проведе останній поєдинок у відбірковій кампанії ЧС-2014.

Ключовим же матчем для всіх наших уболівальників (паралельно спостерігаємо за грою Англія – Польща) стане зустріч на «Олімпійському» стадіоні (7,000) у Сан-Марино, де збірна України (Максим Коваль, Олег Гусєв, Роман Безус, Андрій Ярмоленко) о 22.00 за київським часом розпочне свій останній відбірковий поєдинок у групі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер