Збірна України з динамівцями у складі готується до майбутніх матчів

Збірна України з динамівцями у складі готується до майбутніх матчів

Нагадаємо, головний тренер збірної Андрій Шевченко викликав у національну команду вісьмох динамівців. Цього разу національні кольори викликані захищати Олександр Караваєв, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Віталій Буяльський, Віктор Циганков, Володимир Шепелєв, Сергій Сидорчук та Артем Бєсєдін.

Команда Андрія Шевченка провела тренування на НСК «Олімпійський», традиційно воно було відкритим для вболівальників. До загальної групи приєднався Віталій Миколенко, у якого був спазм грушовидного м’яза.

Свій заключний матч у кваліфікації на Євро-2020 збірна України проведе 17 листопада в Белграді на стадіоні «Райко Митич» проти збірної Сербії, яка продовжує боротьбу за путівку на чемпіонат Європи. Початок поєдинку - о 16:00 за київським часом. Нагадаємо, що перша зустріч команд, яка відбулася в червні у Львові, завершилася переконливою перемогою «синьо-жовтих» - 5:0.

Перед візитом до Сербії, 14 листопада, українці зіграють контрольний матч на «Славутич-Арені» в Запоріжжі проти збірної Естонії (початок - о 19:00).

Фото: Оксана Васильєва

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер