Збірна Хорватії з Піваричем поступилася Іспанії

Збірна Хорватії з Піваричем поступилася Іспанії

У вівторок, 11 вересня, збірні Іспанії та Хорватії проводили матч 2-го туру Ліги націй. Гра відбулася в Ельче на стадіоні «Мануель Мартинес Валеро».

У стартовому складі фіналістів минулого чемпіонату світу вийшов динамівець Йосип Піварич. Традиційно зайнявши місце на лівому фланзі оборони, він відіграв усі 90 хвилин. Але і для нього, і для всієї команди «картатих», цей поєдинок став справжнім кошмаром.

Іспанці, які невиразно виступили на минулому ЧС, цього вечора виглядали прекрасно. Перший гол у середині стартової 45-хвилинки був забитий після навісу Карвахаля і точного удару Сауля головою.

Гол багато в чому «підкосив» хорватів, а господарі були на заздрість результативними. Два дальніх удари Асенсіо до перерви - ще два голи.

На старті другого тайму Асенсіо вже асистував Родріго, який вколотив четвертий м'яч у ворота хорватів. Але і на цьому іспанці не зупинилися, а до кінця матчу по голу на свій рахунок записали Іско і Рамос.

0:6 – найбільша поразки хорватів в їхній історії. Незважаючи на це, шанси «картатих» на успіх у групі 4 ще досить високі. Іспанія, здобувши дві перемоги, набрала 6 балів. У Англії та Хорватії ж поки нулі, але ще є по три матчі в активі.

Наступний поєдинок Хорватія проведе вдома, 12 жовтня, проти Англії на стадіоні Руєвіца в Рієці.

Copyright © FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер