Наймолодші динамівці готуються до старту в ДЮФЛ

Наймолодші динамівці готуються до старту в ДЮФЛ

До старту дитячо-юнацької футбольної ліги залишається лише кілька днів. Хлопці всіх вікових категорій динамівської школи повернулися з літніх таборів і зараз активно готуються до змагання, беручи участь в різноманітних турнірах. Докладніше про перебіг подій ДЮФШ ім. Валерія Лобановського розповів заступник директора школи Володимир Жаріков:

- Зараз у нас проходить Кубок міста, незабаром розпочнеться чемпіонат Києва, а 6-го вересня стартує чемпіонат України. Матчі 1/8 фіналу Кубка Києва були зіграні в останні дні серпня. У них динамівські команди успішно обіграли суперників, переважно з першої ліги, з двозначним рахунком. У чвертьфіналі хлопці 1992 року народження зіграють з ФК «Атлет», команда 1993 року народження битиметься з ЦСКА, а 14-річні вихованці школи поміряються силами зі «Зміною».

У розиграші Кубка Києва беруть участь команди всіх вікових груп, але наші найменші вихованці стартують трохи пізніше, наприкінці жовтня. Річ у тому, що чемпіонат для них починається раніше, в найближчі вихідні.

В цілому, підготовка до нового сезону пройшла відповідно до плану. Нещодавно діти повернулися з літніх таборів з Конча-Заспи. Оздоровлення пройшли всі команди, тому до нового сезону хлопці та їх тренери підходять повними сил і енергії.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер